Η Ελλάδα νίκησε την Κύπρο στην Κοζάνη και θα τα παίξει όλα το Σάββατο στο Ισραήλ – Η εθνική μας ομάδα κέρδισε με 30-16

8 Ιανουαρίου 2020
19:12

 

Η Ελλάδα νίκησε την Κύπρο στην Κοζάνη και θα τα παίξει όλα το Σάββατο στο Ισραήλ.

Την 4η νίκη της σε 5 αγώνες στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών του 2021 πέτυχε η Ελλάδα.

Η εθνική μας ομάδα κέρδισε με 30-16 στην Κοζάνη την Κύπρο και πλέον θα παίξει την πρόκριση στην επόμενη φάση το Σάββατο (18:10) στο Τελ Αβίβ απέναντι στο Ισραήλ.

Άτυχη στιγμή για την Εθνική ήταν ο τραυματισμός του Τσίλη στο δεξί χέρι, στο τέλος του πρώτου μέρους και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αργότερα.

Ελλάδα (Αρβανίτης): Αραμπατζής 1, Λιάπης 3, Νικολαΐδης 1, Μάλλιος 5, Πασσιάς 2, Μπουκοβίνας, Κεδέρης 4, Καραμπουρνιώτης 2, Δομπρής 1, Τσίλης 4, Κυπραίος 2, Ηλιόπουλος 3, Παπαδιονυσίου 2, Μούγιτς, Καλόμοιρος, Κοτανίδης.

Κύπρος (Ανδρέου): Νούγκοβιτς, Γ. Χριστοδούλου, Δημοσθένους 6, Ι. Αργυρού 6, Κρητικός, Αν. Ιωάννου 1, Κωνσταντίνου, Κεραμιδάς 1, Χριστοδούλου, Κ. Ιωάννου 1, Χρ. Αργυρού 1, Τζούβας, Χαραλάμπους, Μηνά.

Διαιτητές: Ράουτς, Λίνστερ (Λουξεμβούργο). Δίλεπτα: 2-3. Πέναλτι: 5/5-1/2.

5 σχόλια

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ..ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ…

    ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ …ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ…ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ….ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ..ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…!!!

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΙΑΜΕΡΟ ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ …ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΣΤΕ…ΚΡΙΜΑ…

    • Με τζαμπατζηδες θα γεμίζουμε τα γήπεδα;;; Νοοτροπία νεοέλληνα. Ή θελουμε να φτιάξουμε ή θα παιζουν όλοι σε όλα τα σπορ σε άδειες κερκίδες.

      • οσοι πανε ψαχνουν τζαμπα εισητηριο αλλα για καφε τα δινουν ευκολα καθε μερα.
        μετα παραπονιομαστε γιατι δεν ερχονται οι εθνικες

  • δεν καταλαβα 5 η ωρα ειχαν σχολειο τα παιδια. για τον πρωτο που κανει σχολιο, ας αφησειτις εξυπναδες γιατι ειμαι σιγουρος οτι η ελπιδα τον πουλαει και τον αγοραζει ετσι για πλακα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.