Το νέο Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.ΕΝ. Δυτικής Μακεδονίας -Πρόεδρος ο Μωυσιάδης Σταύρος

10 Ιανουαρίου 2020
10:40

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 συνεδρίασε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.ΕΝ. Δυτικής Μακεδονίας και προχώρησε στην κατανομή των αξιωμάτων ως εξής:

Πρόεδρος: Μωυσιάδης Σταύρος

Γεν. Γραμματέας: Γεωργακόπουλος Νικόλαος

Ταμίας: Τεμούσκου Αναστασία

Αντιπρόεδρος: Ζαμίχος Παναγιώτης

Οργ. Γραμματέας: Καλαϊτζίδης Γεώργιος

Μέλη: Καλφαδέλης Νικόλαος

Παπακωστούλας Αθανάσιος

Σοβισλής Ιωάννης

Ταταρίδης Πέτρος

Τεντσογλίδης Ηλίας

Χατζηκωνσταντίνου Κων/νος

Το νέο Δ.Σ. χαιρετίζει τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στις εκλογές του Σωματείου.

Το Σωματείο μας απευθύνει ανοιχτό Κάλεσμα Αγώνα σε Σωματεία και φορείς της περιοχής με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΔΕΗ Α.Ε. για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων μέχρι το 2023. Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε ο προγραμματισμός δράσης με συσκέψεις και περιοδείες στους χώρους δουλειάς για την επιτυχία της σύσκεψης που θα γίνει την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στα σχέδια που θα οδηγήσουν στο μαρασμό της περιοχής.

Επίσης αποφασίστηκε η συμμετοχή σε απεργία για το Ασφαλιστικό με ανοιχτή ημερομηνία.

6 σχόλια

  • Αλήθεια γιατί δεν δημοσιεύσατε ποιοι συνδυασμοί και ποιο υποψήφιοι κατέβηκαν να διεκδικήσουν την ψήφο ποσών εργαζομένων και με πόσους ψήφους εκλέχθηκαν οι 11… και ποιοι εκλέχτηκαν για το εργατικό κέντρο οι αντιπρόσωποι . Κι ένα τελευταίο : ούτε πήραμε είδηση που και ποτε έγιναν οι εκλογές για ναρθουμε να γραφτούμε και να ψηφίσουμε..! Γιατί αυτή η μυστικότητα .;

    • Καταρχήν οι συνάδελφοι απευθύνθηκαν με ανακοίνωση σε όλους τους χώρους δουλειάς (ΑΗΣ/Ορυχεία κλπ). Επίσης μια αναζήτηση στο διαδίκτυο να κάνεις θα δεις και το πρόγραμμα για τις εκλογές και τη διακύρηξη. Μπορείς να προσάψεις πολλές αδυναμίες στο ΣΕΕΕΝ, αλλά εκτός χρόνου και τόπου αν λες ότι είναι σφραγίδα.

  • Στο ενδεκαμελές ..! ΔΣ υπάρχει κανεις που δεν είναι με το ΚΚΕ ..! Όχι για φακέλωμα σύντροφοι αλλά από περιέργεια και μόνο….

    • Εμενα ειλικρινά δε με νοιαζει και να ειναι ολοι ΚΚΕ. Οταν χρειαστηκε να πάρω χρήματα απο εργολαβο που μου χρωστουσε 5 μηνες και εδινε έναντι, το ΣΕΕΕΝ και το Ταταριδης τρέξανε και στα δικαστήρια και όλα. Τα άλλα ειναι σάλια. που ήταν όλοι οι άλλοι που τώρα δήθεν καιγοντια για τη ΔΕΗ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.