Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”: “Για ένα μήνα o OAΠΝ παραμένει ακέφαλος ο οργανισμός του Δήμου που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της Κοζανίτικης αποκριάς συν όλων των άλλων αρμοδιοτήτων του”

10 Ιανουαρίου 2020
11:43

Αύριο συμπληρώνεται ένας μήνας από την παραίτηση του Γιάννη Τσιομπάνου από την προεδρία του ΟΑΠΝ.

Για ένα μήνα παραμένει ακέφαλος ο οργανισμός του Δήμου που είναι υπεύθυνος για την οργανωση της Κοζανίτικης αποκριάς συν όλων των άλλων αρμοδιοτήτων του.

Γνωρίζαμε οτι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός δεν αποτελούν πρωτη προτεραιότητα της τριμερούς διοίκησης του Δήμου Κοζάνης τέτοια απαξίωση όμως δεν την περιμέναμε…

22 σχόλια

  • Γιατί το λέτε αυτό. Χρόνια τώρα η απραξια στη σημαινει πολιτικη επιτυχια. Προεκλογικά τσιτάτα και αόριστη υποσχεσιολογία σε τοποθετούν νικήτη & η σιωπηρή απραξία σε συντηρεί.

  • Καλύτερα, να μην γίνει το καρναβάλι και να μη πληρώνετε άλλος ένας εξουσιομανείς! όλοι έξω στην αγορά εργασίας, μέχρι 1.000ευρώ ο Δήμαρχος και 480 οι Αντιδήμαρχοι.

  • Εσείς οι ίδιοι επικρίνατε τη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι τοποθετήθηκαν πολλά άτομα στον πολιτισμό. Τώρα λέτε τα αντίθετα καθαρά για φθηνή αντιπολίτευση. Ομως δυστυχώς για εσάς η υπεροχή της δημοτικής αρχής φάνηκε σε όλα τα επίπεδα. Οπότε μην έχετε καμία πρεμούρα, γιατί είμαστε σίγουροι ότι όπως και τα Χριστούγεννα , έτσι και οι Αποκριές θα γίνουν πολύ καλύτερες από εσάς.

    • Φθηνή αντιπολίτευση το ότι δεν έχει Πρόεδρο ο φορεας που διαχειρίζεται το μεγαλύτερα πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς..μας πείσατε..αν το έκανε ο Ιωαννίδης θα ήσουνα στα κάγκελα. Σήμερα είναι Παρασκευή.. Και αν νομίζεις ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων πήγαν καλύτερα από τις άλλες χρονιές είσαι γελασμενος. Καλύτερο φωτισμό είχε και μόνο αυτό. Το σωστό να το λέμε. Να θυμηθούμε συναυλίες σε Λασσάνη και Σκρκα που ήταν η μονη διαφοροποιηση;; αποτυχια παταγωδεις.. τα υπόλοιπα είναι ότι είχαν οι άλλοι..

    • Φθηνή αντιπολίτευση ότι έχει μείνει ο φορέας πολιτισμού χωρίς Πρόεδρο εδώ και ένα μήνα έχοντας να υλοποιήσει το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς που είναι η αποκριά;; εσύ μπορεί να το βλέπεις φυσιολογικό. Σε πολλούς άλλους δεν είναι. Τα Χριστούγεννα νομίζεις ότι έγινε κάτι καλύτερο εκτός από στο φωτισμό; τα πάντα έγιναν με το μπούσουλα που σας άφησαν οι προηγούμενοι και οι 2 διαφορετικές δράσεις που κάνατε, συναυλίες σε Λασσάνη και Σκρκα, ήταν σκέτη απογοήτευση. Οπότε βγάλε παρωπίδες και δες τα πράγματα όπως είναι.. με υπερβολες δεν κερδίζει η πόλη..

  • Χάρη τους έκανε και εφυγε. Από αντανακλαστικά δεν τα πάμε καλά στο δημαρχείο. 1 μήνα για να ορίσετε Πρόεδρο!! Και λέγατε τους προηγούμενους ότι συνέχεια διαβουλεύονται.. απαντάνε με γρίφους ακόμα και οι ειδικοί συνεργάτες!

  • εμ βεβαια αυτοι που ενδιαφερθηκαν ν αλλαξουν προς το καλυτερο το κοζανιτικο καρναβαλι παραιτηθηκαν ορθως και φυσικα παραμεινανε ολοι εκεινοι που δεν ηθελαν και δεν θελουν ν αλλαξει κατι!! επομενως δεν υπαρχει καμμια ανησυχια λοιπον!! ολα τριγυρω αλλαζουνε..κι εδω μοναχα εδω τα ιδια ασχημα μενουν!!! καληνυχτα κοζανη!!

  • ακομη να χωνεψει την συντριπτικη ηττα του ο Λευτερης. κριμα. ο λαος της Κοζανης τον εστειλε στην αντιπολιτευση με 3000 λιγοτερες ψηφους

  • Σιγά τον πολιτισμό που έχουμε. Τρεις-τέσσερις μπαρμπάδες χορεύουν μεθυσμένοι γύρω απ’ το μαγγάλι αισχρολογόντας. Και αυτό αξίζει 3000€. Καλύτερα όχι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.