ΑΓΓΙΖΩΟ Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης: Οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει εθελοντικα στην επαναλειτουργια του Σωματειου παρακαλουμε να επικοινωνησει

10 Ιανουαρίου 2020
12:54

Οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει εθελοντικα στην επαναλειτουργια του Σωματειου παρακαλουμε να επικοινωνησει με το 6984905801.Χρειαζομαστε ατομα με ορεξη και διαθεση για να βοηθησουν τους τετραποδους φιλους μας με οποιον τροπο μπορουμε.

9 σχόλια

  • Τετράποδα δεν είναι και τα αρνιά , κατσίκια , αγελάδες και άλλα τόσα . Αλλά αυτά γεμίζουν την κοιλίτσα μας . Γιατί τέτοια υποκρισία αγαπάμε τα σκυλιά αλλά τρώμε όλα τα άλλα ζώα . Κάτι δεν πάει καλά με εμάς τους ανθρώπους. Αγαπάμε όλα τα ζώα η τρώμε όλα τα ζώα δεν υπάρχει κάτι άλλο ενδιάμεσο,δεν γίνεται να υπάρχει ανθρωπος να δηλώνει φιλοζωος αλλά να εννοεί μόνο τα σκυλιά και το τραπέζι του να είναι γεμάτο από άλλου είδους κρέας . Η υποκρισία και ο παραλογισμός στο μεγαλείο του .

      • Αιτιολόγησε την άποψη σου περί τρικυμίας. Γιατί ο μόνος που βρίσκεται σε σύγχυση είσαι καθαρά εσύ . Πες μας την διαφορά του ενός ζώου απο τα άλλα ζωάκια που σφάζονται καθημερινά . Περιμένω ώστε να μου λυθεί αυτήν η χρόνια απορία.

  • Ετσι ακριβώς είναι και από την στιγμή που έχουμε αποτραβηχτεί εντελώς από την φύση μας γιατί δεν τρώμε σκυλιά και γατιά να τελειώνουμε να καθαρίζει και ο τόπος από τα αδέσποτα,αλλά όχι ξέχασα ,τότε τρως πρόστιμο ενώ αν φας άλλο ζώο επιτρέπεται να σφαζεις και να τα καταβροχθίζεις ελεύθερα. Το χειρότερο είδος που έχει πατήσει ποτέ σε αυτόν τον τόπο είναι ο άνθρωπος ο πιο ψεύτικος και υποκριτής.

    • Προς ενημέρωσή σου, οι φιλόζωοι ενδιαφέρονται για όλα τα ζώα, ανεξαιρέτως. Το ζήτημα των αδεσπότων,όμως, αφορά κυρίως στα σκυλιά και τα γατιά. Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος καταναλώνει κρέας δεν δικαιούται να λέγεται φιλόζωος ή να φροντίζει τα αδέσποτα; Ξεκίνα να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο Αγγίζωο ή φρόντισε για τα αδέσποτα με όποιο τρόπο μπορείς (τροφή, φιλοξενία, υιοθεσία), όπως κάνω κι εγώ και όπως κάνουμε αρκετοί. Αυτό είναι προσφορά και όχι οι ψευδοφιλοσοφίες σε ενημερωτικά sites.

      • Ναι όποιος καταναλώνει κρέας δεν δικαιούται να λέγεται φιλοζωος. Τελεία και παύλα. Τι δεν καταλαβαίνεις. Άλλο αγαπώ τα ζώα και άλλο υποκρίνομαι και κάνω διαχωρίσεις τρώγοντας συγκεκριμένα ζώα . Άντε ξυπνάτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.