kozan.gr: Tι λέει, για πρώτη φορά, ο Λ. Μαλούτας για την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κοζάνης (που θα “έρθει” για ψήφιση & έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης), σε ό,τι αφορά την εξοµοίωση, από το 2020, των κλιµάκων κατανάλωσης νερού των Τοπικών ∆ιαµερισµάτων µε αυτές της πόλης της Κοζάνης (Βίντεο)

10 Ιανουαρίου 2020
18:39

 

Tι λέει, για πρώτη φορά, ο Λ. Μαλούτας για την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Κοζάνης, που θα έρθει για ψήφιση & έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, σε ό,τι αφορά την εξοµοίωση, από το 2020, των κλιµάκων κατανάλωσης νερού των Τοπικών ∆ιαµερισµάτων µε αυτές της πόλης της Κοζάνης (διαβάστε περισσότερο γι’ αυτό το θέμα στο kozan.gr).

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του στο West Channel

16 σχόλια

  • Τον κο Μαλούτα τον ενδιέφερε η βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΚ το 2018 όταν υπερψήφισε το 80%, δεν τον ενδιέφερε όταν καταψήφισε το 80% την προηγούμενη χρονιά και τώρα πάλι τον ενδιαφέρει. Να μας πει πώς την εννοεί την βιωσιμότητα

    • Στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχουν και υπάλληλοι της ΔΕΥΑΚ. Θα ήταν ενδιαφέρον να δηλώσουν την ορθότητα ή μη της επικείμενης απόφασης. Τι λες Χάρη;

  • Αφού θέλουν να αυξήσουν το νερό στα τοπικά διαμερίσματα για την βιωσιμότητα της δευακ (νερό και τηλεθερμανση), ας τα συνδέσουν πρώτα με την τηλεθερμανση.
    Ωραία μαγκιά, για να μην αυξήσουν την θερμική μονάδα, να αυξήσουν το νερό. Να δούμε τι θα κάνουν οι τοπικοί σύμβουλοι

  • Η ΔΕΥΑΚ, ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ, ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ 15ΕΤΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΘΑ ΞΑΝΑΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!.

  • Παιδιά να μην λέμε πολλά. Μπείτε στο ιντερνετ και δείτε τι κάνει το σύνολο των Δήμων στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όλοι μειώνουν τέλη και φόρους με Αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων γιατί ο κόσμος δεν έχει να φάει. Μόνο εμείς εδώ αυξάνουμε και ξανά αυξάνουμε κάθε χρόνο είτε με τη μια Δημοτική Αρχή είτε με την άλλη. Δουλεύουμε για να πληρώνουμε λογαριασμούς κοινής ωφέλειας και έχουμε και τα golden boys από πάνω να μας δείχνουν με το δάχτυλο αν πάμε να πληρώσουμε καθυστερημένα κανέναν λογαριασμό. Εις υγείαν τα κορόιδα.

  • Υποθέτω ότι ο Μαλούτας ζύγισε τα ψηφαλάκια των “παρατρεχάμενων” της ΔΕΥΑΚ με τα ψηφαλάκια των “χωριατέων” και βρήκε ότι τα πρώτα είναι περισσότερα.

    Γιατί αν δεν είναι (που δεν είναι)…κοντός ψαλμός…δε θα καταλάβει πότε θα ξαναγίνει αντιπολίτευση.

    • Και αυτό το λέω γιατί θεωρώ την απόφαση δεδομένη – αποκλείεται να σηκώσει το ανάστημά του στο πλήθος των βολεμένων (από κάθε κόμμα) της ΔΕΥΑΚ.

  • Πάτε μια βόλτα στα κουτιά του ταχυδρομείο σε ένα χωρίο να δείτε στοίβες λογαριασμούς ΔΕΥΑΚ απλήρωτους.
    Το 80% πάει να πει αφού οι μισοί δεν πληρώνουν ΔΕΥΑΚ, τους πληρώνουμε ΔΙΠΛΑ οι υπόλοιποι. για να είναι και βιώσιμη η επιχείρηση…

    Τώρα όποιος πιστεύει πολιτικό τι μας τάζει πριν τις εκλογές…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.