kozan.gr: Πανέτοιμοι στο Βελβεντό για τη σημερινή υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου – Φωτογραφίες από τον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου Βελβεντού και το Πνευματικό Κέντρο

12 Ιανουαρίου 2020
07:30

 

Πανέτοιμοι στο Βελβεντό για τη σημερινή υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Π. Παυλόπουλου.  Φωτογραφίες από τον Ι.Ν. Κοίμησης της Θεοτόκου Βελβεντού και το Πνευματικό Κέντρο.

 

8 σχόλια

  • Καθάρισαν και έβαψαν και το πνευματικό κέντρο. Απαραίτητες εργασίας καθώς χρησιμοποιείται εβδομαδιαίως από 90 παιδιά και 50 ενήλικες που δραστηριοποιούνται στο σύλλογο Φίλων Μουσικής Βελβεντινες Φωνές και από 40 παιδιά και 40 ενήλικες που δραστηριοποιούνται στο Μορφωτικό Ομιλο Βελβεντου.

    • Μάλλον εσένα δεν σε ενδιαφέρουν γενικότερα τα κοινά και ό,τι συμβαίνει γύρω στον τόπο σου!

      Είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς που αναλλώνονται μόνο στο να κρίνουν τις ενέργειες των άλλων, από την άνεση του σπιτιού τους, χωρίς να μετέχουν στα τεκταινόμενα της κοινωνίας τους;

      Τουλάχιστον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οπουδήποτε και αν παρίσταται, δεν είναι κανένα κομματικό πρόσωπο για να το παραγκωνίζουμε και να περνάει απαρατήρητος, αλλά εκπροσωπεί την Ελληνική κοινωνία γενικότερα και τον σεβασμό που δείχνουμε ο ένας Έλληνας στον άλλον!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.