Kozan.gr: “Στα τέλη Μαΐου 2019 η Διεύθυνση Οδικών Υποδομών προχώρησε σε αυτοψία στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων – Η τεχνική έκθεση έχει αποσταλεί στην Περιφέρεια”, αναφέρει η απάντηση του Υπουργού Κώστα Καραμανλή (του Αχιλλέα) σε ερώτηση βουλευτή – Αρχηγού κόμματος

13 Ιανουαρίου 2020
07:35

 

Στις 17/12/2019 ο βουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, Κ. Βελόπουλος, κατέθεσε ερώτηση σε μια σειρά Υπουργείων, σχετικά με τη λίμνη Πολυφύτου, όπου τίθενται διάφορα ζητήματα – ερωτήσεις για τη λίμνη γενικότερα κι ανάμεσα σε αυτά υπάρχει κι ένα που αφορά την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων και το αν υπάρχει ζήτημα στατικότητας. Στην απάντηση που του δόθηκε, στις 27/12/2019, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω έγγραφο,  ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα), απαντά μόνο στο συγκεκριμένο ερώτημα που αφορά το δικό του Υπουργείο για τη στατικότητα της Γέφυρας των Σερβίων.

Από τα παραπάνω προκύπτουν κάποια ερωτήματα, που θέτει το kozan.gr: Tι ακριβώς αναφέρει η Τεχνική Έκθεση και πότε κοινοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, θα μάθουμε; Ήταν αυτή που προκάλεσε την ανησυχία του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη ώστε να ξεκινήσει μια σειρά από ενέργειες; Πόσο σοβαρός και κυρίως πόσο άμεσος ή μη είναι εν τέλει ο κίνδυνος με τη Γέφυρα των Σερβίων, ώστε o Αντιπεριφερειάρχης Aνάπτυξης, N. Λυσσαρίδης, μόλις χθες, να σημειώνει ότι: “Σε 10-15 περίπου μέρες θα έχουμε κ την πρώτη μελέτη για να κάνουμε τις πρώτες επεμβάσεις στην γέφυρα έτσι ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο; Γιατί τόσο συγκεχυμένες πληροφορίες, που προκαλούν εύλογη ανησυχία στους πολίτες;

 

 

7 σχόλια

  • Θα πέσει και αυτοί ακόμη θα ψάχνονται χαμένοι μέσα σε μελέτες, τυρόπιτες,κουλούρια, καφέδες, επιτροπές και δελτία του παμε Στοίχημα.

  • Τελικά ποιος δουλεύει ποιον;

    1) Έγινε μελέτη από το υπουργείο;
    2) Προσδιόρισε η μελέτη απαιτήσεις και ποιες;
    3) Αν από τη μελέτη προκύπτουν ζητήματα στατικότητας, ποιος είναι αρμόδιος φορέας να επιληφθεί και τι έκανε;

    Το ταρατατζούμ με τις φωτογραφίες τι ρόλο παίζει και ποιοι ωφελούνται;

    .

  • Αυτοψία με τα χέρια στις τσέπες ( σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα) !!
    Αν γίνει κάτι κύριοι της περιφέρειας θα φταίει η οδηγικη μας παιδεία και το ποσό κακός οδηγός είναι ο Έλληνας και όχι φυσικά η δική σας αδιαφορία!!!είστε τραγικά ανίκανοι!!!

  • Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν συμβεί κάτι; Με σοβαρότητα, αν είναι τόσο επείγουσα η κατάσταση, η περιφέρεια οφείλει να διοχετεύσει ΤΩΡΑ την κίνηση των οχημάτων μέσω άλλης εναλλακτικής οδού!

    • Ποιας οδού?
      Αλήθεια kozan gr κάνε μια ερώτηση στους ειδικούς της περιφέρειας : η γέφυρα Ρυμνίου σε τι κατάσταση είναι? Εκεί ν δεις κατάσταση …σκουριά και παλοατζουρία .
      Θα εχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση !! Άντε ! Και μας βλέπω να περνάμε το αυλάκι με το τραίνο της Καλαμπάκας !!! Ανίκανοι καρεκλοκενταυροι!

  • Kozan επειδή μόνο εσένα εμπιστευόμαστε , κάνε μια ερώτηση για την κατάσταση της γέφυρας Ρυμνίου στους υπεύθυνους!!! Κάνε ρεπορτάζ . Για να δούμε κι εκεί τι γίνεται Μ αυτούς που μπλέξαμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.