Καστοριά: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό δυο ατόμων, οι οποίοι μετέφεραν με αυτοκίνητο, 43 κιλά και 210 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης (Φωτογραφίες)

14 Ιανουαρίου 2020
12:27
Κανένα σχόλιο

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του οχήματος

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, δυο (2) ατόμων, οδηγού και συνοδηγού Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που μετέφεραν 43 κιλά και 210 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χθες (13-01-2020) τις πρωινές ώρες, σε περιοχή της Καστοριάς.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του οχήματος, ενώ μετά από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του οδηγού.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα, χθες το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός-26χρονος αλλοδαπός και ο συνοδηγός του, αντιλαμβανόμενοι τον αστυνομικό έλεγχο, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν εντός του αυτοκινήτου, πέντε (5) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους σαράντα τριών (43) κιλών και διακοσίων δέκα (210) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 43 κιλά και 210 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,

  • 3 κινητά τηλέφωνα και

  • 2 κάρτες SIM.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.