kozan.gr: Τη βασιλόπιτα, έκοψε” το μεσημέρι της Κυριακής 19/1, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος «Η Κόζιανη» (18 Φωτογραφίες & Βίντεο)

19 Ιανουαρίου 2020
15:56

 

 Τη βασιλόπιτα, έκοψε” το μεσημέρι της Κυριακής 19/1, ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος «Η Κόζιανη». Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώην βουλευτής – Υφυπουργός και πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ, Π. Κουκουλόπουλος, για τον οποίο ο Πρόεδρος του συλλόγου Γ. Τζουμερκιώτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά.

 

 

3 σχόλια

  • ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ.ΠΑΛΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΝΔ ΕΓΙΝΕΣ ΚΙΝΑΛ…ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ..ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΕΓΙΝΕΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΤΩΡΑ.ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΣΑΙ.

  • Ττα κορμιά οι πίτες και τα μαχαίρια κάποτε αλλάζουν χέρια!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ή αυτους μονο ξερετε αυτους εμπιστέβεστε !!!
    Κοζάνη 1990 για τα επόμενα 60 Χρονια !!!

  • Ο Συμανδρακος θα γίνει ΝΔ και ο Τζουμερκιώτης ΠΑΣΟΚ ε ρε γλέντια ( καλά Γρήγορη ούτε οι “δηλωμένες” δεν κάνουν έτσι Νανοπουλου – Μαλουτας – Σημανδρακος και όπως έχω πληροφορίες την επόμενη Κυριακίδη και τον άνεμο τον ξεπέρασες)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.