Eπιστολή στο kozan.gr από τους ποδοσφαιριστές του Α.Σ Αλιάκμων Αιανής για τον προπονητή του Μακεδονικού Κοζάνης: “Ήρθε στον αγώνα με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει και να δυναμιτίσει το κλίμα, καθώς απευθυνόταν συνεχώς υποτιμητικά στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας”

20 Ιανουαρίου 2020
21:58
Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ Αλιάκμων Αιανής συγχαίρουν τους παίκτες του Μακεδονικού Κοζάνης για τη νίκη τους και την κόσμια συμπεριφορά τους,η οποία δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτή του προπονητή τους. Όσον αναφορά τον «ΚΥΡΙΟ» Καραθανάση,που είναι 30 χρόνια στο χώρο όπως μας ανέφερε ,κάτι που δεν τον τιμά με την συμπεριφορά του θα θέλαμε να τον υπενθυμίσουμε ότι χωριάτη δεν σε κάνει η καταγωγή αλλά η συμπεριφορά σου!
Αναλυτικά: ο συγκεκριμένος «κύριος» ήρθε στον αγώνα με μοναδικό σκοπό να προκαλέσει και να δυναμιτίσει το κλίμα,καθώς απευθυνόταν συνεχώς υποτιμητικά στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας,με εκφράσεις του τύπου “Δεν μπορούν αυτοί, γ… τους, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Τέτοια χωριά δεν έχουν θέση στο Α’ τοπικό,πρέπει να αποβληθούν από το πρωτάθλημα” και μάλιστα στο σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Βάσσου ανέφερε ειρωνικά “ας μην έβαζε το πόδι του” και πολλές άλλες φράσεις οι οποίες δεν τον τιμούν για τα 30 χρόνια παρουσίας του στο γήπεδο που συνεχώς μας τόνιζε.
Είναι πολύ στενάχωρο στο βωμό της νίκης να θυσιάζεις προσωπικές σχέσεις χρόνων σε μία μικρή κοινωνία της πόλης που ζούμε.
Σαν ποδοσφαιριστές του Α.Σ Αλιάκων Αιανής δηλώνουμε περήφανοι για την διοίκηση,τον προπονητή και τον κόσμο μας που 2 χρόνια τώρα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση,κατεβαίνοντας στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο,σεβόμενοι το άθλημα να παίξουν ποδόσφαιρο.
1)Υ.Γ Ευχόμαστε, η ανακοίνωση μας να μην πέσει θύμα μοντάζ,όπως τα πλάνα του αγώνα.
2)Υ.Γ Βέβαια όλη αυτή την συμπεριφορά του κάποιον του την επέτρεψε.
Οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ Αλιακμων Αιανής.

Ένα σχόλιο

  • Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου υπήρξε σύσκεψη Διαιτητή Παρατηρητή και των 2 Προπονητών…. Εντός αγωνιστικού χώρου… Τι ειπώθηκε;;; Ποιος την προκάλεσε;;;; Γιατί άραγε;;;;
    Τα πλάνα με τα λεκτικά ατοπήματα που ξεκινούσαν από τον προπονητή του Μακεδονικού και συνεχιζόταν εκατέρωθεν γιατί κόπηκαν…. Μήπως οι 2 κίτρινες (Σε Καραθαναση και Κυρινα) δόθηκαν σχετικά αργά;;;; Αν δινόταν νωρίτερα κόκκινες θα ήταν καλύτερα;;; Όλοι προφήτες όλοι κριτές… Όλοι όμως δεν βάζουν το ποδόσφαιρο πάνω απ όλα…. ΚΡΊΜΑ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.