kozan.gr: Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης Αθανάσιος: “Φέρνουμε στον κόσμο παιδιά, αλλά τα σκοτώνουμε. Κι οι εκτρώσεις, δυστυχώς, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα” (Bίντεο)

21 Ιανουαρίου 2020
03:56
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλαίσιο ομιλίας με θέμα “Ο Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/1, στον Ι.Ν. του Αγ. Νικολάου Σιάτιστας, με ομιλητή τον Μηχανικό & Ιστορικό ερευνητή Απόστολο Παπαδημητρίου, σε κάποια στιγμή, ο  Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος, έλαβε το λόγο και μεταξύ άλλων είπε: “Φέρνουμε στον κόσμο παιδιά, αλλά τα σκοτώνουμε. Κι οι εκτρώσεις, δυστυχώς, είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Ελλάδα. Αν και πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι παιδί που δεν έχει γεννηθεί δεν είναι παιδί, άρα οι εκτρώσεις δεν σκοτώνουν ανθρώπους. Aπλά βγάζουμε εκτός μάχης γονιμοποιημένα κύτταρα. Έτσι λένε τα παιδιά μας, γονιμοποιημένα κύτταρα. Τώρα πως αυτά τα γονιμοποιημένα κύτταρα, έχουν τόσο μέγεθος και χρησιμοποιούνται από τις βιομηχανίες καλλυντικών, δεν το καταλαβαίνω. Άλλοι άνθρωποι τιμούν τη γέννηση των παιδιών, που είναι δημιουργία, εμείς στην Ελλάδα όχι μόνο δεν την τιμούμε αλλά την καταδικάζουμε”.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις σχετικές αναφορές στο βίντεο του Ράδιο Σιάτιστα

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.