Πτολεμαΐδα: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε γυναίκα στο πόδι- Εξαφανίζονται σκύλοι μετά την περισυλλογή δηλώνουν φιλόζωοι

21 Ιανουαρίου 2020
10:50

Αντιμέτωπο με αγέλη πέντε αδέσποτων σκύλων, βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής,  στους φωτεινούς σηματοδότες, κοντά στην Αγία Τριάδα στην Πτολεμαΐδα, ένα ζευγάρι, και σε ανύποπτο χρόνο η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από έναν σκύλο που τη δάγκωσε στο πόδι για να μεταβεί στη συνέχεια με  δυνατούς πόνους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Χθες το πρωί προσήλθε στο Δημαρχείο Εορδαίας καταγγέλλοντας στον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Διαχείρισης  Αδέσποτων Ζώων Τάσο Λόφτσαλη το περιστατικό, ζητώντας σε υψηλούς τόνους να απομακρύνουν  τα Ζώα για να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή μικρών και μεγάλων, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον των Φιλόζωων. Ύστερα από λίγο  οι εμπλεκόμενοι στο θέμα μαζί με έναν Αστυνομικό εντόπισαν το αδέσποτο ζώο και μεταφέρθηκε σε χώρο φιλοξενίας. Σε δηλώσεις της το μέλος της Φιλοζωικής Πτολεμαΐδας Βάσω Σαμαρά αποκάλυψε ότι περισυλλέγησαν  Σκύλοι οι οποίοι εξαφανίστηκαν  και για το λόγο αυτό πρόκειται να προσφύγει  στη Δικαιοσύνη. Ερωτηθείς σχετικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τάσος Λόφτσαλης ανέφερε ότι ακολουθείται όλη η νόμιμη  διαδικασία της συγκέντρωσης των ζώων  και αναλαμβάνει στη συνέχεια  Υπάλληλος του Δήμου την μεταφορά τους είτε στο Κυνοκομείο, όπου είναι εύκολο να διαπιστωθεί η παρουσία τους, είτε στην αχανή έκταση της πρώην ΑΕΒΑΛ και εκεί ίσως οι πληθυσμοί αυτοί να χάνονται. Συμφωνεί με την άποψη της  προσφυγής  στη Δικαιοσύνη προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση και να αποδειχθεί τι ακριβώς συμβαίνει, ώστε, να αποδοθούν όπου δει οι ευθύνες. Σημείωσε ακόμη ότι από τον  περασμένο Οκτώβριο μέχρι και χθες παρέλαβε  συνολικά εξήντα καταγγελίες για επιθέσεις αδέσποτων Σκύλων σε πολίτες

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

24 σχόλια

  • Νόμιμη ενέργεια η περισυλλογή χωρίς να ενημερωθεί η 5 μέλη επιτροπή διαχείρισης;;
    Νόμιμη ενέργεια η εγκατάλειψη στην “αχανή έκταση” της Αεβαλ;;
    Νόμιμη ενέργεια χωρίς να ελεγχθούν από κτηνίατρο;;
    Νόμιμη ενέργεια που εγκαταλείπονται στο πουθενά χωρίς φαγητό.νερο;;;
    Νόμιμη ενέργεια τα 4 μόνο ζώα που φιλοξενούνται στο κυνοκομειο πάνω από μήνα χωρίς να τα έχει ελέγξει κτηνίατρος;;;
    Νόμιμη ενέργεια ότι 1 εκ των 4 δέχτηκε επίθεση και δεν μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο με αποτέλεσμα η κατάσταση του να δείχνει κακοποίηση;;
    Κάπου έχει παραφραστει η νομιμότητα των ενεργειών των αρμοδιων

  • Μπράβο στον κ. Λόφτσαλη που με σταθερό τρόπο απαλλάσσει την Πτολεμαΐδα από την μάστιγα των αδέσποτων που οι ίδιοι οι σκυλόφιλοι δημιούργησαν. Συνεχίστε έτσι.
    Πολύ θράσος από την φιλοζωική

  • Μεζεμα ολων των αδεσποτων εδω και τωρα. Δεν ειναι για να παιζετε με τετοια θεματα. Εχουμε μικρα παιδια βρεφη ο καθενας παει πεταει αποφαγια διπλα σε νηπιαγωγεια. Αρκετα με τα αδεσποτα

  • Τη γνωρίζω την αγέλη που κυκλοφορεί γύρω από τη αγία τριάδα.Είναι 5 με 6 σκυλιά εδω και τουλάχιστον 5 χρόνια που όποτε τα πιάσει επιτίθενται σε περαστικούς και αυτοκίνητα και μπορεί να γίνουν επικινδυνα.Τόσο δύσκολο είναι οι αρμόδιοι να απομακρύνουν αυτά τα 5 σκυλιά απο το σημείο?

    • Αυτό σας απασχόλησε εσάς;το ότι δάγκωσε άνθρωπο να υποθέσω το θεωρείτε μια μικρή εικαστική πινελιά στη μονοτονία της πόλης.

    • Στο σπίτι σου μέσα κλεισμένα και να μην ενοχλούν τους γείτονες από τα γαυγίσματα ούτε από την βρώμα να πάρεις όσα είναι νόμιμο . Θέλουμε να κυκλοφορούμε στους δρόμους χωρίς να δεχόμαστε επιθέσεις από τις αγέλες που εκτρέφετε. ΤΕΛΟΣ καμία ανοχή . Δηλαδή θα πρέπει να μας φάνε ζωντανούς Μιχάλη για ικανοποιήσετε τα φιλοζωικά σας αισθήματα εσείς οι 10-15 ? . Έχω σκύλο σπίτι μου ακόμα και στις διακοπής μαζί μας τον παίρνουμε αλλά αυτό με τα αδέσποτα έχει παραγίνει.

    • Επειδή εσυ εσύ έχεις κόμπλες και θέλεις να νιώθεις σημαντικός και ότι κάτι κάνεις. Πρέπει εμείς να την πληρώσουμε? Να φοβόμαστε να βγούμε? 100+ επιθέσεις σε ανθρώπους έχουν σημειωθεί. Σε ποιο ευρωπαϊκό κράτος εν έτη 2020 γίνονται αυτα

    • Νάτος ο Μιχαλάκης ο σκυλόφιλος με τα προκλητικά σχόλια. Σαν δεν ντρέπεσαι Μιχαλάκη και προκαλείς το κοινό αίσθημα, όταν έχουμε επιθέσεις εις βάρος ανθρώπου. Ντροπή σου Μιχαλάκη!!!

  • Επιτελους ας σταματησουμε να βγαζουμε οτι κακια και χολη εχουμε μεσα μας απεναντι σε ανυπερασπιστες υπαρξεις.

  • Νόμιμο είναι να πάει άνθρωπος στο νοσοκομείο εξ αιτίας σκύλου;έχετε χάσει κάθε λογική.φιλοσκυλοι,φιλοζωοι δεν είστε αφού τρώτε κρέας άλλων ζώων.

  • Ο άλλος εκεί στο άγαλμα του Πτολεμαίου κάθε μέρα τάιζεθ κάθε μέρα σκυλιά και γάτες και βρωμάει ο τόπος που είναι και παιδική χαρά και μαζεύονται όλα τα σκυλιά και χέζουν και μέσα στην παιδική χαρά και μετά παίζουν και παιδιά. Τόσο βλακεία μας δέρνει.

  • Φιλοζωοους σημαίνει φροντίζω όλα τα ζώα.οψι κοπτομαι μονο για τα σκυλιά αλλά τα άλλα τα ζώα τα τρώω στη σουβλα.

  • ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΜΕΣΑ. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

  • Οι δήθεν ζωόφιλοι να συνέλθουν επιτέλους η ανοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των φυσιολογικών πολιτών έχει εξαντληθεί και απαιτεί λύση άμεσα!!! Τέρμα η σκυλολατρεία σε βάρος του ανθρώπου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.