Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Γαλλίας Philippe Ray στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

21 Ιανουαρίου 2020
15:16
Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο πραγματοποίησε, σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Philippe Ray, ο οποίος βρίσκεται στην Καστοριά με αφορμή την Ανανέωση του Συμφώνου Συνεργασίας του Τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Τον Πρόξενο συνόδευαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων Γεώργιος Λάππας και η  Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης Κατερίνα Σπυροπούλου .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Γάλλο Πρόξενο για την υφιστάμενη κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ενώ ταυτόχρονα συζήτησαν τη δυνατότητα  διεύρυνσης  της συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η γούνα,  ο πρωτογενής τομέας κ.α., η σωστή αξιοποίηση των οποίων μπορούν να βοηθήσουν στην εξωστρέφεια της τοπικής  μας οικονομίας.

Η φωτογραφία είναι από την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας του Τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.