Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 22/01, η ετήσια κοπή πίτας του ΙΕΚ VOLTEROS (Φωτογραφίες)

22 Ιανουαρίου 2020
15:41
Κανένα σχόλιο

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία του συνόλου των εκπαιδευομένων και εκπαιδευτών του ΙΕΚ VOLTEROS, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος. Η διεύθυνση του ΙΕΚ καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους σπουδαστές και καθηγητές στο κεντρικό κτίριο του ΙΕΚ επί της οδού Γκέρτσου.  Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, και γιορτινό.

Δώρα όπως διαμονές σε ξενοδοχεία, χρηματικά έπαθλα, γεύματα σε εστιατόρια, cafe – bar-club και ηλεκτρικά είδη από επώνυμη αλυσίδα της πόλης της Κοζάνης, κυριαρχούσαν στο μενού της κοπής της πίτας με αποτέλεσμα όλοι οι σπουδαστές ήδη να περιμένουμε την επόμενη χρονιά!

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.