kozan.gr: Μεταμεσονύκτιες επιχειρήσεις περισυλλογής αδέσποτων ζώων στο κέντρο της Κοζάνης (Βίντεο)

23 Ιανουαρίου 2020
07:58

 

Ώρα 00:05, ξημερώματα Πέμπτης 23/1. Φορτηγάκι του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιεί μεταμεσονύκτια επιχείρηση περισυλλογής αδέσποτων ζώων στο κέντρο Κοζάνης, έχοντας σταθμεύσει, για λίγο, ανάποδα  επί της οδού Κ. Δρίζη. Δείτε το βίντεο:

44 σχόλια

    • ε ναι γιατι μονο βραδυ τα ταιζετε εσεις.. σε άλλες γειτονιες απ αυτές που διαμενετε μην σας χαλασουν τη μοστρα..!! σας ξερουμε ποιοι και τι ειστε..δηθεν και θεαθήναι αυτοι ειστε!! καλα εκανε ο αντιδήμαρχος να συνεχισει ετσι!

      • Γυρνα στην σπηλια σου εσυ απολιτιστε βαρβαρε…σας πειραζουν οι φιλοζωοι και τα ζωα…ρε μνημονια να τρωτε μεχρι να σβησει ο ηλιος

        • αν ηξερες τι γραφουν τα μνημονια για τα αδεσποτα φιλαρακι, δεν θα τ ανεφερες καθολου! αλλα ετσι ειμαστε οι ελληνες, ξερολες με μηδενικη γνωση! περαν του οτι εισαι αστειος με αυτα που λες τα λες και σε λαθος χρονικη περιοδο!

      • παρτα στην αυλη σου ή στην πυλωτη σου και ταιζε ότι ωρα θες και όπως θες!! όχι όμως σε αλλα σπιτια και γειτονιες!!

    • γιατι ρε νουμερο την μερα εχει κοσμο, και τα σκυλια μπορει να γινουν επιθετικα και να περναει πχ η κορη σου και να την δαγκωσουν
      το προβλημα σου ποιο ειναι δεν καταλαβα ?

  • επιτέλους μία κίνηση σωστή για τους πολίτες. Να υπάρξει συνέχεια σε αυτές τις επιχειρήσεις περισυλλογής να καθαρίσουν οι πλατείες και όλες οι γειτονιές από τα αμέτρητα αδέσποτα. Οι φίλοι ευαίσθητοι σκυλολάτρες να επιδεικνύουν την φιλοζωία τους πλέον εκεί που θα φιλοξενούνται τα αδέσποτα στους περιορισμένους χώρους.

  • Θα ήθελα να ξέρω που θα τα πάνε και τι θα τα κάνουν! !!!Λόγια. ..λόγια γιατί πάλι εμείς θα αδιάφορησουμε και θα γεμίσουν και αλλα αδέσποτα. ..Δεν φταίνε τα ζώα ΚΑΤΆΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! !!!Εμεις φταίμε με την ανευθύνη συμπεριφορά μας που τα περνούσε καί μετα τα πετάμε στους δρομους????Αλλάξτε τρόπους συμπεριφοράς πρώτα να αλλάξουμε αυτό και ύστερα να ζητάμε ευθυνες?????

    • προσγειώσου Αθηνά, η αντιμετώπιση των εκατοντάδων αδέσποτων που κατέκλυσαν τις πόλεις μας χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, χθες και όχι σήμερα και αύριο. Η αλλαγή συμπεριφοράς θα έρθει σε κάποια χρόνια υπομονή δεν έχουμε πλέον. Φτάνει τέλος. Μπράβο στον Δήμο και να συνεχιστεί η επιχείρηση ελπίζω να μην έγινε μόνο μία φορά για τα μάτια του κόσμου

    • Αθηνά συμφωνώ μαζί σου ότι τα σκυλιά δεν φταίνε σε τίποτα γι αυτήν την κατάσταση φταίνε τα δίποδα . Πρέπει όμως τα αδέσποτα να φύγουν από την πόλη . Να τα μαζέψουν και να τα πάνε σε κυνοκομεία

    • Όχι Αθηνά, δε φταίμε”εμείς”. Δεν έχουμε όλοι σκύλο και ως εκ τούτου δεν θέλουμε να κινδυνεύουμε εμείς και τα παιδιά μας από αδέσποτες αγέλες που ενίοτε γίνονται επικίνδυνες. Εσείς που “φταίτε” πάρτε τα στο χώρο σας…. Αρκετά με την διάχυση ευθυνών σε όλους

    • τι εννοείς φυσικό περιβάλλον; τα πεζοδρόμια τις πυλωτές και τις πλατείες μας; αυτό είναι αστικό περιβάλλον και ανήκει στους ανθρώπους και όχι στα χιλιάδες αδέσποτα.

  • Κάθε μέρα στις 5 το απόγευμα ένας μεγάλος σε ηλικία, έρχεται στον σιδιροδρομικο σταθμό, ρίχνει 6 ή 7 χούφτες σκυλιτροφη και φεύγει.
    Σε ερώτησή μου γιατί το κάνει αυτό μου απάντησε έτσι θέλω, τι θες να έρχονται στην γειτονιά μου, έχω εγγόνια εγώ και πριν τα μαζέψω εδώ είχαν επιτεθεί σε 2 εγγόνια μου.
    Αυτά με την πονηριά μερικών μερικών

  • Αδαεις και απολιτιστοι συμπολιτες μου…αν δεν εφαρμοστει προγραμμα στειρωσεων και αυστηρη νομοθεσια για τα ζωα συντροφιας το προβλημα δεν λυνετε…πως στο μικρο μυαλο σας μπορω να σας κανω να καταλαβετε οτι δεν φταινε τα ζωα αλλα ο ανθρωπος …και πολλες φορες τους ξερετε…αυτος που δεν στειρωνει την σκυλιτσα του αλλα την αφηνει να γενναει και μετα τα παραταει…αυτος που παιρνει ζωο αλλα μετα το μετανιωνει και το αφηνει στους δρομους ο κυνηγος που δεν του κανει πλεον το σκυλι ο κτηνοτροφος που τα εχει λεευθερα να ζευγαρωνουν και μετα δεν θελει τα κουταβια…εσεις ομως θελετε να βλεπετε θανατο απο φολες και καταστροφη για να ικανοποιησετε τα βαρβαρα ενστικτα σας και φυσικα εκει δειχνετε και την πυγμη σας σε ανυπερασπιστα πλασματα…

    • παρτα στην αυλη σου ή στην πυλωτη σου και ταιζε τα ότι ωρα θες και όπως θες!! όχι όμως σε αλλα σπιτια και γειτονιες!!

  • Αντιδημαρχε,δεν ξεκινησες καθολου καλα αλλα το συνεχιζεις χειροτερα! Που τα πατε τα ζωα? Ποιος πηρε αποφαση για τις περισυλλογες? Υπαρχει πενταμελης επιτροπη στο δημο,? Ποτε θα στειρωθουν αυτα τα ζωα? που θα επανενταχτουν?

  • Οι περισσότεροι φιλόζωοι που διαμαρτύρονται για τα σκυλιά, θα διαμαρτύρονταν κι αν τους στερούσες το γύρο και το μπέικον.

  • μην κάνετε κάνα λάθος και μαζέψετε το σκυλί που βρίσκεται στον κοτσοβολο κάτω στο μικελ διότι δεν είναι αδέσποτο είναι εμβολιασμενο στειρωμενο μιλάω για ένα μικρό άσπρο και πολύ χοντρό

  • ξερετε τι ακριβως λεει η ευρωπαικη νομοθεσια για τα αδεσποτα ζωα και τι κυρωσεις επιβαλλονται σε αυτους που τα “κανουν” αδεσποτα?? επισης γνωριζετε ποια δικαιωματα αναγνωριζονται στα ανεπτυγμενα κρατη γα τις φιλοζωικες εταιρειες??? πολυ αμφιβαλλω μ αυτα που διαβαζω στα σχολια και ειναι πραγματικα πολυ κριμα!!! επειδη ομως ζουμε στην μπανανια εμεις και οχι στην ευρωπη, γι αυτο καποιοι ανιδεοι εκφραζουν αποψη και κανουν και μηνυσεις ανευ λογου σ αυτους τους αρμοδιους που προσπαθουν να ελεγξουν το χαος που επικρατει!! λοιπον κυριοι,,,,,,,,,,,,,μπραβο στον αντιδημαρχο για αυτη του την αποφαση! αντιδηρχε συνεχισε ακαθεκτος ! ειμαστε μαζι σου! μπουχτισαμε!

  • Μία ασήμαντη μειοψηφία προσπαθεί να επιβάλει τον καθημερινό ακόμη και για τα παιδιά κίνδυνο, την υγειονομική για την δημόσια υγεία βόμβα, την καθημερινή αναστάτωση σε όλες τις πόλεις τις Ελλάδας. Άραγε πόσα χρήματα εισπράττουν όλοι αυτοί οι προστάτες και στην τελική ποιος πληρώνει αυτό το χάος για να περνάνε κάποιοι καλά;

  • Ας φτιαξει η πολιτεια/δημοι κλειστους χωρους για βολτα/εκτονωση/κοινωνικοποιηση σκυλων οπως σε ολες τις χωρες.

  • Οτι εκαναν και με τους αστεγους στην ομονοια. Τους πηραν απο κει και πηγαν παραπερα. Ετσι λυνονται τα προβληματα στεγασης ανεργιας και σιτησης στην ευρωπαικη ναζιστικη ενωση που λατρεψε ο προχω λαος ,καθως και γενικοτερα στον καπιταλ.κοσμο. βλεπε ηπα. 40 εκατ ανεργοι 20 εκατ νανι κατω απο γεφυρες. Παλια επισημα στοιχεια. Φαντασου τωρα. Δεν θελω να σου πω για την αγαπημενη σου εε και την φασιστικη δημοκρατια της που με το ενα η αλλο αστικο κομμα την ψηφιζεις 45 χρονια τωρα και εκανες το παιδι σου κουρελη μικροαστο ναζι. Αστα. Καλα ειναι. Τωρα να πληρωνουμε για τα επομενα 300 χρονια .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.