Κοζάνη: Εργαστήριο Ξυλογλυπτικής από τη Διεθνή Συνεργασία για τον Πολιτισμό & τις Τέχνες “Μέθεξη”, 25 έως 30 Ιανουαρίου

23 Ιανουαρίου 2020
11:07
Κανένα σχόλιο

 

Από τις 25 έως τις 30 Ιανουαρίου 2020, η Rita Polverini και ο Alessandro Boncompagni (του Arte’s nel cuore del legno από το Αρέτσο της Ιταλίας) θα είναι στην Κοζάνη για ένα συναρπαστικό και άκρως ενδιαφέρον εργαστήριο ξυλογλυπτικής. Το πρόγραμμα των ημερών περιλαμβάνει θεωρητικές εισηγήσεις, εξάσκηση με εργαλεία-υλικά και μία εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή της Ηπείρου. Για πληροφορίες και λεπτομέρειες στο τηλ: 6972841174. Σας περιμένουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.