Πρόσκληση στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση ενημέρωσης & διασκέδασης της ΝΟΔΕ Κοζάνης, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου – Oμιλητής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος

23 Ιανουαρίου 2020
19:01

Με το πέρας των εορταστικών ημερών, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης της Ν.Δ. εύχεται σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία και προκοπή. Το 2020 ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και με την Κυβέρνηση του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ένα μόλις εξάμηνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, να έχει παράγει ήδη πραγματικό έργο για την κοινωνία και επιπλέον να εισπράττει καθημερινά, την αποδοχή όλο και περισσότερων Ελλήνων πολιτών.

Με τα δεδομένα αυτά, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) ΚΟΖΑΝΗΣ της Νέας Δημοκρατίας, σας προσκαλούμε στην Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση ενημέρωσης & διασκέδασης, που θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 – ώρα 8:30μ.μ., στoν πολυχώρο «ΚΥΚΛΟΝ by κοσμοκίνηση» (1ο χλμ. Κοζάνης – Αργίλου).

Κύριος Προσκεκλημένος και Ομιλητής θα είναι ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & Βουλευτής Καβάλας,

κ. Νικόλαος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική.

Σας περιμένουμε, για να ανταλλάξουμε ευχές και να διασκεδάσουμε.

Γιατί, μόνο ενωμένοι ανοίγουμε δρόμο στην Ελλάδα του Αύριο. Καλή Χρονιά!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6974-397638 & 6945-935189.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Παντελής Καρακασίδης

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.