kozan.gr: Koζάνη (ΖΕΠ): Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή 24/1, η 1η Συνάντηση Εργασίας για την Τουριστική Ανάπτυξη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

24 Ιανουαρίου 2020
17:26

 

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Παρασκευή 24/1, η 1η Συνάντηση Εργασίας για την Τουριστική Ανάπτυξη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Γ. Βαβλιάρας: “Σήμερα ήταν η αρχή με την Πρώτη Συνάντηση Εργασίας για την Τουριστική Ανάπτυξη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την παρουσία των Δήμων αλλά και άλλων φορέων. Ο τουρισμός απαιτεί συνέργειες, συνεργασίες και συντονισμό. Συνεχίζουμε ένα διαρκή κύκλο επαφών και εργασιών με τους Δήμους ώστε η Δυτική Μακεδονία να καταστεί ενιαίος προορισμός”.

 

 

3 σχόλια

  • Ερασιτεχνισμοί με συσκεψεις
    Ουτε λογοτυπο δεν εχει η περιφερεια !!!

    Ξυπνείστε και καντε κατι σύγχρονο πια για τον τοπο !!!
    Με ειδικούς και επιστήμονες

    2020
    2020
    2020
    2020
    2020

    • Αυτό κάνουμε με επιστήμονες, επαγγελματίες και φορείς το 2020. Σημασία έχει να πιστέψουμε ότι η περιφέρεια μπορεί να γίνει επιλογή επισκεπτών. Αλλά πρώτα να το πιστέψουμε εμείς, οι κάτοικοι, οι ξενοδόχοι, οι εστιάτορες κι όποιος εμπλέκεται. Αλλιώς ούτε πο επιστήμονες ούτε οι επαγγελματίες θα μπορέσουν να κάνουν οτιδήποτε ούτε το 2020, όυτε το 2030 ούτε ποτέ…

  • ΜΑ ΧΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΙΑΝΗ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΜΠΡΕ-ΜΠΡΕ ΜΕ ΑΡΙΝΤΑΓΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.