Η ομιλία του Σ. Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής για τον εκλογικό νόμο: “Είναι εκλογικό νόμος με προσωπικότητα, έντιμος, συνεπής, σύγχρονος, μετριοπαθής & ακέραιος” (Βίντεο)

24 Ιανουαρίου 2020
20:11

Η ομιλία του Σ. Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής για τον εκλογικό νόμο. Όπως ανέφερε, σε γενικές γραμμές, ο βουλευτής Κοζάνης: “Είναι εκλογικός νόμος με προσωπικότητα, έντιμος, συνεπής, σύγχρονος, μετριοπαθής & ακέραιος”.

11 σχόλια

  • Το άρθρο 4 του Συντάγματος που αναφέρεται στην ισοτιμία των πολιτών στα δικαιώματα (επομένως και στο δικαίωμα της ψήφου) το γνωρίζετε κύριε Κωνσταντίνιδη γι αυτό σαν νομικός που είστε σωστό είναι να τασεστε υπέρ της εφαρμογής του όταν ψηφίζετε στη Βουλή . Μη μιλάτε για εντιμότητα και ακαιρεοτητα του νόμου για την κατάργηση της απλής αναλογικής

    • Πια απλή αναλογική όταν το 50% απέχει;
      Ποια απλή αναλογική, αυτή που οδηγούσε σε χουντες;
      Ποιααπλη αναλογική αυτή που αφήνει περιθώρια σε ένα μικρό κόμμα του 3% να εκβιάζει ολόκληρο το σώμα;
      Μόνο οι φασίστες ποντάρουν στην απλή αναλογική και πετύχουν την ακυβερνησια και την κλοπή της εξουσίας.

  • “ με προσωπικότητα, έντιμος, συνεπής, σύγχρονος, μετριοπαθής & ακέραιος”
    Ούτε προξενήτρα σε πολύφερνη νύφη δεν τα λέει τόσο νόστιμα,
    Έχουν ξεφύγει εντελώς και άντε τώρα εσύ να πιστέψεις ότι μιλάμε για εκλογικό σύστημα όπου η ψήφος των Συριζεων θα είναι διπλή με το μπόνους των 50 εδρών.

  • ΕΝΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ,ΑΚΕΡΑΙΟΣ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ;ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ.

  • κ.ΚωνστΙνιδη, εσείς και οι άλλοι τρεις συνάδερφοι σας, στο νομοσχέδιο της κυρίας Κεραμέως εχθές ΨΗΦΙΣΑΤΕ την αναστολή λειτουργίας των πανεπιστημιακών τμημάτων της περιοχής μας, γιατί??? ΕΚΕΊ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΤΕ?

  • Για αυτό σάς ψηφίσαμε ένα μεγάλο μπράβο. Σημαντικός για τη συνέχιση της σταθερότητας,της ομαλότητας,και της ασφάλειας αυτός ο εκλογικός νόμος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.