kozan.gr: Ο Δήμαρχος Σερβίων, περιγράφει, με στοιχεία αυτοσαρκασμού, πως πήρε φωτιά το προσωπικό αυτοκίνητό του, γυρίζοντας χθες από την Αθήνα

25 Ιανουαρίου 2020
09:31

Ο Δήμαρχος Σερβίων, Χ. Ελευθερίου, περιγράφει, μέσω facebook, με στοιχεία αυτοσαρκασμού, πως πήρε φωτιά το προσωπικό αυτοκίνητό του, γυρίζοντας χθες από την Αθήνα:

“Γυρίζοντας χτες από την Αθήνα ανάβει το λαμπάκι του αυτοκινήτου για έλλειψη λαδιών. Σκέφτομαι ότι το όχημα πήρε από το αφεντικό του: Kαίει ή χάνει λάδια ή και τα δύο μαζί. Κοντά στην Λαμία μου έρχεται η “φλασιά” ότι ξέχασα το λαμπάκι κόβω ταχύτητα και κάνω δεξιά σε ένα πάρκινγκ όπου βρίσκεται και η αστυνομία που κάνει έλεγχο με πιστόλι για όριο ταχύτητας.

Σταματάω σβήνω την μηχανή του αυτοκινήτου ανοίγω το καπό και προσπαθώ να βάλω λάδι από ένα μεγάλο μπουκάλι που έχω “καβάντζα” στο πορτ μπαγάζ. Δεν σημαδεύω σωστά και λίγο λάδι φεύγει έξω και κολλάει στη εξάτμιση και αρπάζει φωτιά. Ντουμανιάζει όλη η μηχανή και τρέχω να βρω πυροσβεστήρα.Πυροσβεστήρας γιοκ.

Φωνάζω αλαφιασμένος τους αστυνομικούς οι οποίοι ψύχραιμοι μου σβήνουν την φωτιά …
-Που είναι ο πυροσβεστήρας με ρωτάει ο αρχηγός;;;
Tι να πω;; ‘Oτι π.χ.τον άφησα στο Δημαρχείο για να σβήνω τις φωτιές εκεί ;;;
Δεν είπα τίποτε μιας και δεν ήταν ώρα για εξυπνάδες…
Τελικά μία κακιά-άτυχη στιγμή μπορεί να αποβεί μοιραία…
Εδώ ισχύει απόλυτα η Λαϊκή παροιμία:
‘Oποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια…

Ηθικόν Δίδαγμα: Πρώτα δουλεύει το μυαλό και μετά τα χέρια-πόδια…”

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.