Koζάνη: Εκδήλωση, στη μνήμη του παιδαγωγού – εκπαιδευτικού, Νίκου Παπαδόπουλου, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

25 Ιανουαρίου 2020
10:30

 

Εκδήλωση με  θέμα  “Αθλητική Παιδεία και η επίδραση της στη διαμόρφωση αθλητικού πολιτισμού” θα διεξαχθεί στη μνήμη του παιδαγωγού-εκπαιδευτικού Νίκου Παπαδόπουλου, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Συμμετέχουν ο Δήμος Κοζάνης, ο ΟΑΠΝ και η ΕΠΣ Κοζάνης.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των βιβλίων:

1.”Σε τούτα δω τα Μάρμαρα” από το Συγγραφέα και πρώην Γενικό γραμματέα Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος και της ΕΠΟ Γιώργο Λυσαρίδη.

2.”Κόμμα αλλάζουμε ομάδα ποτέ ή όταν ο Μίκης Θεοδωράκης συνάντησε το ποδόσφαιρο” Από τον συγγραφέα και αθλητικό δημοσιογράφο Γιάννη Γεωργιάδη.

Θα ακολουθήσει παράδοση βιβλίων αθλητικού περιεχομένου από τον Πασχάλη Παπαδόπουλο και θα γίνει αναφορά στο έργο του αδερφού του.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα χαιρετήσουν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Κούδας, Νίκος Χρηστίδης, Κούλης Αποστολίδης, καθώς και τοπικοί παράγοντες

Συντονιστής της εκδήλωσης  ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην Γενικός γραμματέας του ΠΣΑΠ, Νίκος Μάλλιαρης.

 

matiesstasport.blogspot.com

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.