kozan.gr: Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 26/1, στη θέση «Νταμάρια» Παναγίας, το ετήσιο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης από τα Στρατεύματα Κατοχής τον Ιανουάριο 1944 (Φωτογραφίες & Βίντεο σε HD ποιότητα)

26 Ιανουαρίου 2020
12:16

 

Ετήσιο Μνημόσυνο σε συνεργασία με την Αντιστασιακή Οργάνωση της Π.Ο.Α.Ε.Α., διοργάνωσε  ο Δήμος Κοζάνης, στη θέση «Νταμάρια» Παναγίας στην Κοζάνη, για τους εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης από τα Στρατεύματα Κατοχής τον Ιανουάριο 1944. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου και περιελάμβανε, στις 9:30 το πρωί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Κοζάνης, στις 10:30 επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων, ενώ ακολούθησε ομιλία από τον Νικόλαο Τσιάτα (πρόεδρο Π.Ο.Α.Ε.Α. Δυτικής Μακεδονίας) και κατάθεση στεφάνων.

 
 
   

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Μήπως η ιστορία τους πρέπει να διδάσκεται στα τοπικά σχολεία? μήπως πρέπει να παρίστανται και κάποια σχολεία? δεν έχει και πολλές αντιστασιακές δράσεις η πόλη της κοζάνης για να θυμάται οπότε μήπως αυτή πρέπει να τιμάται σαν κορυφαία? παραπάν αξία έχουν οι απουκρές?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.