Επέτειος σημερα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ πριν πέντε χρόνια και ειναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι μαζί πως ήρθαν,τι έκαναν και πως έφυγαν (του Πάρι Κουκουλόπουλου)

26 Ιανουαρίου 2020
18:11

 

Επέτειος σημερα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ πριν πέντε χρόνια και ειναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι μαζί πως ήρθαν,τι έκαναν και πως έφυγαν.

-Μνημόνια δεν έσκισαν, προτίμησαν να κάνουν ενα δικό τους
-Δήλωσαν καινούργιο κ έφεραν μπροστά ο,τι παλιότερο υπήρχε
-Ανάπτυξη δεν μπορεσαν αλλα προσπάθησαν να φέρουν την κοινωνια στα μέτρα τους
-Το πιο σημαντικό ειναι οτι κατάφεραν να επαναφέρουν τη ΝΔ στα ιστορικά ποσοστά της
Για τον τοπο μας δε χρειάζονται πολλα παρα μονο ενα:
Η Μικρή ΔΕΗ που με τόσο πάθος πολέμησε ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για το λιγνίτη για τη Δυτική Μακεδονία και για τις Τηλεθερμανσεις οπως τις ξέραμε.

Το μεγάλο δίδαγμα της περιπέτειας ΣΥΡΙΖΑ μαζι -μην ξεχνάμε- με τους ΑΝΕΛ ειναι οτι η ανόρθωση της μεγαλης δημοκρατικής προοδευτικής κ πατριωτικής παραταξης με κορμό το ΠΑΣΟΚ ειναι επιβεβλημένη όσο ποτε άλλοτε.

33 σχόλια

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ
    1.οικοδόμησε τον ουδέτερο άνθρωπο, χωρίς ιστορία, ρίζα και πρόσωπο.
    2. Παρέδωσε όλη τη δημόσια περιουσία στο υπερταμείο για 99 χρόνια, το οποίο μπορεί να την διαχειριστεί χωρίς να ξαναρωτήσει τη Βουλή και στο οποίο ο πρόεδρος απαγορεύεται να είναι Έλληνας. Εξωφρενικό
    Τέτοια παρακμιακή κατρακύλα δύσκολα θα μπορούσε να φαντασθεί κανείς πριν να αναλάβει τη διακυβέρνηση η « Αριστερά» .

    ΝΑΙ στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ με Κασιμάτη και
    Χαραλαμπίδη.

      • Ο ανθελληνισμός, η ασέβεια, η ιεροσυλία είχαν φορέσει τον φερετζέ της «προόδου» και γι’ αυτό υποτίθεται ότι οφείλει η πλειονότητα να εξοικειωθεί με όλα τούτα και να τα ανέχεται.
        -Πανηγύyριζαν ότι έβαλαν την τελευταία υπογραφή στις ίδιες συμβάσεις για τις οποίες έβγαιναν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι και φώναζαν «αν είναι να τα κάνουμε εμείς αυτά, καλύτερα να μην μας ψηφίσετε», πχ το Ελληνικό, το λιμάνι του Πειραιά και τα περιφερειακά αεροδρόμια. Έλεγαν ξεπούλημα τα 300 εκ.€ για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Την έδωσαν 45 .
        – Για το Σκοπιανό : Καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν δέχτηκε ποτέ να εκχωρήσει γλώσσα, ταυτότητα και εθνότητα.

  • Υπάρχει ακόμα ΠΑΣΟΚ;;;; Το ΚΙΝΑΛ τι είναι;;Αποφασίστε πρώτα πως σας λένε, πληρώστε κανένα χρωστούμενο και μετά τα λέμε!!!!!!
    Επίσης λίγη αυτοκριτική για το πως ήρθατε,τι κάνατε και πως φύγατε εσείς δεν θα σας έκανε κακό και αν πει κάποιος σας τιμώρησε ο κόσμος με την ψήφο το ίδιο ισχύει και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου δεν μας χρεοκόπησε ο ΣΥΡΙΖΑ μιας και ποτέ δεν είχε κυβερνήσει αλλά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ…..

  • Μην πυροβολείτε τον Επίτιμο Δήμαρχο. Δεν μπορείς να μιλάει και να αρθρογραφει. Έχει μερίδιο ευθύνης για όλο αυτό που συνέβη από το 09 και μετά γιατί ήταν στο μπλόκ που έριξε τον ΓΑΠ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αστάθεια ανταλλάσσοντας με μια θέση σε υπουργείο. (Υφυπουργός, ούτε καν υπουργός ρε φίλε).

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τη χώρα στα μνημόνια που μας έβαλε ο Γιωργάκης σας και ο Βενιζέλος σας και μας έβγαλε από αυτά ακόμη και αν λόγω της κακοδιαχείρισης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αναγκάστηκε να ψηφίσει τρίτο μνημόνιο. Να μην ξεχνιομαστε

  • Ο Τσίπρας παρέλαβε τσίρκο και παρέδωσε κράτος. Με φωνή και υπόληψη στη διεθνή σκηνή. Κάτι που σε 6 μήνες κατάφερε να διαλύσει ο Μητσοτάκης που στη συνάντηση με τον Τραμπ έκανε το… Λαμπατερ. Αφού δεν κάνει το παιδί, που έλεγε και ο πατέρας του

  • Κουκουλό,μαζέψτε τα συντρίμμια σας και αμέτε στο χρονοντούλαπο. Εκεί που σας πέταξε ο κόσμος.Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε άλλο.

  • ΤΟ ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ) ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ. Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ κ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ!!

  • Ρε καλοπαιδα τι τον πυροβολούμε τον Κουκουλοπουλο;Τι ζητάει ο άνθρωπος;έφεση αμαρτιών ,δηλαδή τίποτα διαφορετικό από αυτό που απολαμβάνει η ΝΔ…Αφού ξαναβγαλαμε τους μεν γιατί να μην ξαναδούμε τον Κουκουλοπουλο βουλευτή;

  • Ας θυμηθούμε Πάρη’μ ότι ΜΟΝΟΝ εσείς φταίτε που το συριζα μας κατσικώθηκε στον σβέρκο για 4,5 χρόνια. Ποιος έδιωξε τον κόσμο απ’ το πασοκ;

    • Η πάρτη του και ο εαυτουλης του,γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει τις κακές συνήθειες του κόσμου του Ποιοί πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ?Ο Φωτοπουλος ο Αδαμίδης ,ο Τζουμάκας,η Μαριλίζα ο Ραγκούσης και ένας μακρύς κατάλογος που όσο ήταν στο ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβριζε και τώρα τους έχει στους κόλπους του .Να τους χαίρεται!

  • Το ΠΑΣΟΚ το καταντησατε φιλιππινέζα του Κούλη. Ποιου! Του Κούλη.
    Αντί να βρείτε καμιά τρύπα να κρυφτειτε μας κουνάτε και το δάχτυλο.

  • Πάρι μ’
    Μνημόνια δε βρήκαν για να σχίσουν, αφού τα είχε σχίσει ο συνέταιρος σου, ο Σαμαράς!
    Το καινούργιο που δεν είδες, είναι γιατί δεν έβλεπες ούτε διαπλοκή, ούτε διαφθορά, ούτε κλοπή από όσους ασκούσατε εξουσία, οπότε το να μην κλέβεις δεν ήταν καινούργιο…
    Ανάπτυξη που δεν είδες, το 2018 η χώρα είχε την καλύτερη επίδοση και το 2019 μέχρι που ανέλαβε αυτός που βγάλατε έτρεχε με 2,5%
    Τη ΝΔ τη φέρατε – της δανείσατε και υπουργούς – εσείς που είχατε πάντα την καλή κουβέντα για το Μητσοτάκη!
    Κλαίμε όντως για τη ΔΕΗ! Μικρή την ήθελες, Καθόλου ΔΕΗ, θέλει το συνεταιράκι…
    Άντε ψάξου τώρα να βρεις ντορό….

  • Δεν βλέπω έξυπνες κινήσεις.. το αντίθετο.. πρέπει να ξέρεις πότε αποχωρείς… και εσύ Πάρι θα έπρεπε να έχεις αποχωρήσει πολλά χρόνια πριν… συνεπώς θα υποστείς τις συνέπειες. Το ΠΑΣΟΚ είμασταν εμείς, οι μεγάλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και εσείς απλά είδατε φως και μπήκατε. Δεν σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων…

  • Ποιος τον βάζει να μιλά και να γράφει αυτόν; Ποιον νομίζει ότι εκπροσωπεί; Άιντε ρε συμμαζευτείτε ουρές του κούλη

  • Πάρι, ήσουν, είσαι και θα είσαι έτη φωτός μπροστά από εμάς τους “μπουρτζόβλαχους” της περιοχής. Παλιότερα είχα μάθει και εγώ το ρητό ο “σοφός” λαός. Όμως ο λαός μόνο σοφός δεν είναι. Παρτάκιας και χωρίς πολιτική αντίληψη.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ μας διέλυσε σε όλα τα επίπεδα και το μόνο που έδωσε ήταν κάτι μικρο επιδόματα για να αυξήει την πελατεία του.
    Προκαλώ όποιον θέλει να δει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και εας κάνει σύγκριση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο για αντιπολίτευση και για συζητήσεις καφενείου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.