Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσφατη απόφαση του Δ/Σ της ΔΕΗ που κατεβάζει τα όρια συνταξιοδότησης στελεχών της που κατέχουν θέσεις διευθυντών σταθμών

26 Ιανουαρίου 2020
21:44

Με την πρόσφατη απόφαση του Δ/Σ της ΔΕΗ που κατεβάζει τα όρια συνταξιοδότησης στελεχών της που κατέχουν θέσεις διευθυντών σταθμών παραγωγής, ορυχείων, εμπορίας, και υποστηρικτικών λειτουργιών, επιδιώκεται η πρόσληψη ημετέρων με προκλητικούς μισθούς, όπως αποφάσισε σε προηγούμενη συνεδρίαση του.

Η γνώριμη αυτή πρακτική της ΝΔ έχει στόχο να αλώσει το δημόσιο και τις εταιρίες του, με πολιτικούς της φίλους, και η ΔΕΗ είναι το επόμενο θύμα.

Οι πρακτικές αυτές και οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και της διοίκησης της ΔΕΗ, απαξιώνουν μια επιχείρηση που ο λαός συνολικά, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης και οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας, έχουν υποστεί τεράστιες θυσίες και έχουν πληρώσει ανυπολόγιστο τίμημα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ καλεί κυβέρνηση και διοίκηση της ΔΕΗ να σεβαστούν τον μόχθο και τις θυσίες αυτές των τόσων δεκαετιών προκειμένου να στηρίξουν την ανάπτυξη της χώρας και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού και να σταματήσουν την κατεδάφιση της επιχείρησης που αποτέλεσε την ατμομηχανή της ανάπτυξης της χώρας.

3 σχόλια

  • Εκει στιν συριζα μετα τις 7 ιουλιου εχετε χασει τα αβγα και τα πασχαλια!!! Ειστε εκτος τοπου και χρονου!!! Οτι παθογενεια εχει αυτη η χωρα θελετε να συντηρηθει,ευτυχως ειστε πλεον μια μικρη μειοψηφια που θελει το παλιο και οχι το νεο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.