Σημαντική εξέλιξη: Διεκόπη πλήρως και αναγκαστικά η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης σε ολόκληρη την πόλη της Κοζάνης, στην Ν. Χαραυγή και στην ΖΕΠ

27 Ιανουαρίου 2020
14:22

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα Δευτέρα 27-01-2020, λόγω βλαβών στις μονάδες IV και III του ΑΗΣ ΑΓ. Δημητρίου στις 3:00 π.μ και 12:00 αντίστοιχα, οι οποίες παρείχαν θερμική ενέργεια στην Τηλεθέρμανση Κοζάνης και ευρισκόμενη εκτός λειτουργίας η μονάδα V αυτού, διεκόπη πλήρως και αναγκαστικά η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης σε ολόκληρη την πόλη της Κοζάνης, στην Ν. Χαραυγή και στην ΖΕΠ.

Το λεβητοστάσιο αιχμής της επιχείρησης δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες θερμικής ενέργειας της κατανάλωσης σε αυτό το χρονικό διάστημα της χειμερινής περιόδου χωρίς να λειτουργεί καμία μονάδα ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Διεύθυνση του ΑΗΣ, μία μονάδα θα παρέχει θερμική ενέργεια σήμερα τις βραδινές ώρες και σε συνδυασμό με την λειτουργία του λεβητοστασίου αιχμής της επιχείρησης, θα αποκατασταθεί σταδιακά η λειτουργία διανομής του δικτύου της Τηλεθέρμανσης.

Με την λειτουργία και δεύτερης μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου αύριο 28-01-2020 θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

29 σχόλια

  • Ας πάρουμε μια γεύση πως θα είναι χωρίς τηλεθέρμανση σε 3 χρόνια, μια που η κυβέρνηση αποφάσισε εντελώς αιφνιδιαστικά και ύπουλα να κάνει την Ελλάδα πρωτοπόρο στην απολιγνιτοποίηση, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως σχεδιασμό για το μετά!!!

    Φυσικά το χειρότερο δεν θα είναι η άκρως απαραίτητη σε όλους μας πλέον τηλεθέρμανση, η οποία ήταν σωτήρια για όσους την απολαμβάνουμε, αλλά το κλείσιμο της ΔΕΗ με τις όποιες συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή!!

    • Πολυ σωστός ο Τάσος. Πέσαν όλοι να κράξουν για μια βλάβη της μιας ημέρας, που πραγματικά έτυχε από οτι καταλαβαίνω και δεν σκέφτονται το μετά.

      Κοιτούν όπως πάντα το δέντρο και χάνουν το δάσος.

      Συνειδητοποιείτε οτι σε 3 χρόνια αλλάζουν όλα;

  • Δεν πειράζει για να καταλάβουν και οι πιο δύσπιστοι ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο.Η ΔΕΗ όλα τα χρόνια προσέφερε φθηνό ρεύμα και φθηνή θερμική ενέργεια.Δυστυχως τα άσχημα έπονται και όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

    • Η ΔΕΗ προσέφερε φθηνό ρεύμα;

      Προφανώς σαν δεητζης με έκπτωση 75% ήταν πολύ φθηνό.

      Για ρώτα έναν ελεύθερο επαγγελματία;

  • Δεν έχουμε υπομονή και δεν κατανοούμε αυτή την κατάσταση,από τη στιγμή που πληρώνουμε για αυτή την υπηρεσία και βρισκόμαστε εν μέσω του χειμώνα!!! Μάλλον εσείς εκεί στη δευακ θα πρέπει να μας απαλλάξετε από την χρέωση της σημερινής … θέρμανσης!!!

    • Ναι, τζάμπα θέρμανση, τζάμπα νερό, τζάμπα ρεύμα και τζάμπα μισθός! Όλα τζάμπα τα θέλουμε! Σε 3 χρόνια θα εκτιμήσουμε όλοι το τι εστί και ΔΕΗ και τηλεθέρμανση! Γκρίνια, γκρίνια γκρίνια, χωρίς να εκτιμούμε τίποτε! Μόνο να ζητάμε και να απαιτούμε ξέρουμε! Οι τοπικοί άρχοντες φυσικά κοιμούνται, μαζί με όλους μας!!

  • Η εκτίμηση μου είναι πως το μεθοδεύσανε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι η κάποιοι απο αυτούς για να γίνει θέμα.Απλώς ταλαιπωρούν τον κόσμο.Καλό θα ήταν να κάνει και μια έρευνα ο εισαγγελέας.

  • Για άλλα και για άλλα θέματα (όπως Μακεδονία, κάπνισμα, αδέσποτα, βουλευτές, ΣΥΡΙΖΑ, Ιωανίδης, Μαλούτας) δε σταματάτε τις αναρτήσεις με σχόλια “απείρου κάλους”! Πολλές φορές σχολιάζετε ασταμάτητα και επί μέρες (ιδίως για Μακεδονία, καπνιστές και αδέσποτα), με 50 ή και 100 σχόλια ανά είδηση. Σήμερα, τί πάθατε! Μούγκα στη στρούγκα; Μόνο 4 σχόλια, για ένα τόσο σοβαρό θέμα; Πού κρύβονται σήμερα όλοι αυτοί οι φιλόζωοι, οι αντικαπνιστές και οι περιβαλλοντολόγοι, και δεν ξεφωνίζουν τη ΔΕΥΑΚ η οποία αφήνει στο κρύο τόσες χιλιάδες σπιτωμένα ζώα-ανθρώπους; Ή μήπως δε μιλούν, γιατί δεν τους πειράζει που χάλασαν τα ερχοστάσια, με αποτέλεσμα να μην καπνίζουν, ούτε και να μολύνουν το περιβάλλον;

  • Εδώ πλέον δε χωράει μικροπολιτική. Θυμηθείτε τι του σούρανε, τι σχολίαζαν, τι έγραφαν, κ.λ.π…..πέρυσι που ήτανε δήμαρχος ο Ιωαννίδης. Τώρα βέβαια τα πράγματα άλλαξαν, ποιος φταίει όμως;;;; Καλή εβδομάδα.

  • Εμείς θα περιμένουμε την τηλεθέρμανση…..δεν χάθηκε ο κόσμος για μια μέρα…. Πετρέλαιο να πάρεις εσύ….και ξίδι μαζί….

  • Μόλις και μετά βίας πλήρωσα το λογαριασμό,για να κρυώνω σήμερα.μηδεν πρόβλεψη κι εναλλακτικές στο δήμο.μονο για τις απόκριες όλα λειτουργούν στο φουλ.δημος ανοικοκυρευτος.

    • Ποια πρόβλεψη Κοζανιτικη ενότητα και κοζανιτικη ψυχρότητα; Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ άσχετος κρίνοντας από αυτά που γράφεις!! Ξέρεις πως λειτουργεί η τηλεθέρμανση; Ξέρεις τι εναλλακτικές υπάρχουν; Το ξέρεις ότι υπάρχουν 3 εναλλακτικές;;;; Η Πτολεμαίδα δεν έχει ΚΑΜΙΑ, παρά ΜΟΝΟ μία! Η Κοζάνη έχει τις μονάδες 3, 4 ή 5 του Αγίου Δημητρίου,(οι οποίες βγήκαν εκτός σχεδόν ταυτόχρονα!!!), συν το λεβητοστάσιο εφεδρείας της τηλεθέρμανσης, το οποίο δεν έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλη την πόλη και πολύ σωστά έκανε! Γιατί αν είχε σχεδιαστεί να καλύπτει ΟΛΗ την πόλη τώρα δεν θα πλήρωνες 50% λιγότερη θέρμανση, αλλά 10% και φυσικά πάλι θα γκρίνιαζες!! Μόνο να λέει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του!! Δεν πιανόμαστε από πουθενά σε αυτή τη χώρα!!

  • ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΟΛΑ ΠΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΙΑ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΜΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΖΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ Η ΕΠΕΡΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣΛΟΓΩ ΔΕΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.