Επίσκεψη του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στο Υφυπουργείο Εσωτερικών/Μακεδονίας Θράκης

27 Ιανουαρίου 2020
21:12

Σήμερα Δευτέρα 27.1.2020 πραγματοποίησα επίσκεψη στο Υφυπουργείο Εσωτερικών/Μακεδονίας Θράκης, κατά την οποία ενημέρωσα τον Υφυπουργό Θεόδωρο Καράογλου για το κυρίαρχο ζήτημα της μετάβασης της Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή και τις προκλήσεις και ευκαιρίες που ανοίγονται για την ανάπτυξη ενός νέου παραγωγικού μοντέλου. Από τον σταθερό φίλο της Δυτικής Μακεδονίας, ζήτησα την προτεραιοποίηση των υποθέσεων που εμπίπτουν στο χαρτοφυλάκιο του και αφορούν τον τόπο μας και τη σθεναρή υποστήριξη της προσπάθειας. Ο κ. Υφυπουργός με διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα μας και ότι σύντομα θα επισκεφθεί το νομό μας, ώστε να έχει πληρέστερη εικόνα για τα ζητήματα της περιοχής.

5 σχόλια

  • Εφαγε ο Στάθης,
    Δεν εφαγε ο Στάθης,
    Σημερα κοιμηθηκε νωρίς ο Στάθης,
    Σημερα ξυπνησε και απολαυσε εναν ελληνικο αντι για φρεντο.
    Δελτια τυπου ειναι αυτα ;
    Εκτος απο αγκαλιές και να κοινοποιει αυτα που αλλοι κανουν θαβπραξει τπτ ; μπαααα

  • ΣΤΑΘΗ ΠΑΛΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ? ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΛΟΣ ΣΟΥ. Π.Χ ΝΑ ΔΙΑΦΥΝΑΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΧΕΙΣ. . .

    • ΄Τι δεν καταλαβαίνεις βρε εμπαθή; Οτι τρεχει να βρει λύσεις και βοήθεια για το νομο; και ποιος σε ρωτάει εσένα βρε Παπαδοπουλικέ;Επειδή ο δικός σου βαριέται!

  • Βόλτες,φωτογραφίες και δελτία τύπου. Η ανούσια προβολή ενός περαστικού από την περιοχή μας δεν ενδιαφέρει κανέναν εκτός του ίδιου και μερικών κοντινών του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.