Γ. Καραβασίλης: “Κραυγή αγωνίας – Συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις”

27 Ιανουαρίου 2020
22:31

Με όλο το σεβασμό στους αγαπητούς φίλους του συνδικαλιστικού κινήματος της ΔΕΗ. Αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την περιοχή μας, για το Δήμο Εορδαίας για την ΔΕΗ, ας αφήσουμε εκτός συζητήσεων τις κόντρες. Ενότητα για τον κοινό στόχο και σκοπό. Να περισώσουμε ότι απέμεινε από την ΔΕΗ. Να σταματήσουμε τα βίαια σχέδια απολιγνιτοποίησης, γιατί έτσι το θέλουν τα συμφέροντα. Χωρίς λόγο με το έτσι θέλω κλείνουν τις λιγνιτικές μονάδες της περιοχής το 2023 και 2028, αντί το 2050 που θέτει ως χρόνο η ΕΕ. Χρόνος απαραίτητος για προσαρμογή. Έρχονται και ξανά επισκέπτονται την περιοχή κυβερνητικά στελέχη και δεν έχουν καμία πρόταση για το μέλλον της περιοχής μας. Γιατί ξέρουν είναι έγκλημα το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων, που οδηγεί μια μεγάλη περιοχή και κοινωνία, στον οικονομικό Μαρασμό, στην ανεργία, στην πείνα και το περιθώριο!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Δεν χωράνε κόμματα και αντιπαραθέσεις!!!

7 σχόλια

  • Να βάλετε λεωφορεία να πάρετε όλα αυτά τα χωριά που τα έχετε Α ζώνη. Να ψάξετε αυτούς που τρώνε και φαγανε ψωμι από ΔΕΗ. Εγώ δεν έφαγα, ούτε ένα 8 μόνο δε μπόρεσα…

    • Με αυτον τον καημο θα πας μιζερε τεμπελακο που περιμενες οχταμηνα για να δουλεψεις. Καλα κανει και θα κλεισει η δεη γιατι ηταν η μεγαλη σχολη τεμπεληδων. Αντι να πατε σχολειο να παρετε πολλες ειδικοτητες να γινετε ανταγωνιστικοι, να μαθετε μια ξενη γλωσσα καθεστε και περιμενετε τι;;; Οχταμηνα γελανε και οι πετρες το καϊλαρι ειναι για κλαματα

  • Τόσα χρόνια ήσουνα στα πράγματα και για το μονο που νιαζοσουνα ηταν η κοματικη γραμμη κ, νωρις θυμηθηκες την περιοχη και το μελλον των παιδιων μας. Αλλα λες και εσυ τωρα να βγαλω μια ανακοινωση να δειξεις οτι ταχαμου νιαζεσαι και δεν βαριεσαι καποιος θα τσιμπησει

    Αυτα τα λιγα αιντε γεια!!!!!

  • Έλα ρε Γιάννη παλιός είσαι τα έζησες τα ξέρεις.Αυτό που ενώνει είναι μεγαλύτερο αυτού που διχάζει. Το χαρτί συνεχίζει να είναι μπόλικο.

  • Κυριε Καραβασιλη. Τοσα χρονια μες τα πραγματα περιμενατε τελευταια στιγμη να ταρακουνηθειτε απο τα γεγονοτα; Που ειναι οι συνδικαλιστες που φωναζαν; Που ειναι οι τοπικοι φορεις; Ποιος περιμεντε να τρεξει τελευταια στιγμη; Οι συνεχεις δηλωσεις σε ΜΜΕ δεν αποτελουν λυση παρα μονο σπερνουν πανικο στην κοινωνια. Εργαζομαι σε εργολαβο μες τα ορυχεια. Ξερετε τι ακουω απο εργαζομενους 50+ χρονων; “Ας παρω συνταξη και να παει να _____ η ΔΕΗ”. Λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η νοοτροπια μας και η παιδεια μας. Ετσι μας επλασε η δεη ταϊζοντας μας χρονια ολοκληρα. Πλεον ειναι πολυ αργα. Η κυβερνηση θα πραξει αυτα που εβαλε ως στοχο και οσο και να φωναζουμε και βγαινουμε και κανουμε ανακοινωσεις δε θα ρθει αποτελεσμα. Καλη προσγειωση στην πραγματικοτητα.

  • Κύριε Καραβασιλη.
    ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και οι άλλες «δημοκρατικές δυνάμεις». Στα συνδικάτα ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ κλπ, Νέομακεδονομάχοι, Νεουπερπατριώτες κλπ για ένα πράγμα αγωνίστηκαν να φύγει η Επάρατος «Πρώτη φορά Αριστερά» και οι «προβληματικές απόψεις τις», και αυτό το επέτυχαν.

    Όπως γράφει και ο Νέστορας της πλουραλιστικής ενημέρωσης.
    «Διότι τι υποσχέθηκε βασικά ο Μητσοτάκης; Να διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ, Και τι έκανε ο Μητσοτάκης; Έδιωξε τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη για την αύξηση του κατώτατου μισθού ή για πλουσιότερο κοινωνικό μέρισμα ή για να βρει διοικητή στο νοσοκομείο της Καρδίτσας. Όσοι ενδιαφέρονταν για τα παραπάνω ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και αποδείχτηκαν καταφανώς λιγότεροι».

    Μεταφράζοντας το Παραπάνω στην Δυτική Μακεδονία Κανείς δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη για να σταθεί η ΔΕΗ στα πόδια της, Όσοι ενδιαφέρονταν για τα παραπάνω ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και αποδείχτηκαν καταφανώς λιγότεροι.

    Και μην δουλευόμαστε ότι μιλάτε υπεράνω κομμάτων κλπ κλπ, μικρή η κοινωνία και γνωριζόμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.