kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης σε Λ. Μαλούτα για το λογότυπο του Δήμου Κοζάνης: “Ξέραμε και το είχατε δηλώσει και στην αρμόδια επιτροπή ότι εγώ δεν το γουστάρω αυτό το λογότυπο” – “Eγώ έστειλα επιστολή στην αρμόδια επιτροπή του ΥΠΕΣ και δεν είπα αυτά που γουστάρω, είπα τις απόψεις μου”, απάντησε ο Λ. Μαλούτας (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2020
07:07

 

Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης και κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση του σχεδίου Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κοζάνης για το έτος 2020, που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, σημειώθηκε και μια αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης, Λ. Μαλούτα και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λ. Ιωαννίδη, όταν ο πρώτος δείχνοντας και σχετική φωτογραφία, ανέφερε: “Tέτοιες εικόνες δε θέλω να ξαναδώ, είναι το περίπτερο του Δήμου Κοζάνης πριν 2-3 χρόνια στην Philoxenia”, απαντώντας και σ’ ένα άλλο ζήτημα (που τέθηκε από το Μ. Κουτσοσίμο), περί του λογοτύπου που χρησιμοποιεί ο Δήμος και ότι παρατύπως η προηγούμενη Δημοτική Αρχή χρησιμοποιούσε ένα λογότυπο που δεν είχε πάρει τη σχετική έγκριση. Άμεση ήταν η απάντηση του Λ. Ιωαννίδη o οποίος είπε πως θα μπορούσε να δείξει εκατοντάδες slides από τις εξαιρετικές παρουσίες του Δήμου Κοζάνης σε μια σειρά εκθέσεων. Αναφερόμενος στο λογότυπο κι απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Κοζάνης, ο κ. Λ. Ιωαννίδης, του είπε: “Ξέραμε και το είχατε δηλώσει και στην αρμόδια επιτροπή ότι εγώ δεν το γουστάρω αυτό το λογότυπο”. Ο Δήμαρχος Κοζάνης, απαντώντας, του είπε: “Eγώ έστειλα επιστολή στην αρμόδια επιτροπή του ΥΠΕΣ και δεν είπα αυτά που γουστάρω, είπα τις απόψεις μου”.

 

 

 

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.