Συνάντηση του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης με την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου

28 Ιανουαρίου 2020
13:28

Ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης πραγματοποίησε συνάντηση με την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, σχετικά με τα ζητήματα της Δυτικής Μακεδονίας.

Μετά τη συνάντηση, ο βουλευτής κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε:

«Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση για τα ζητήματα του περιφερειακού σχεδίου ανάπτυξης  της Δυτικής Μακεδονίας,  τις προοπτικές της γούνας, τη διαδικασία αδειοδότησης της εκμετάλλευσης μαρμάρου στο Τρανόβαλτο, την ενίσχυση του πρωτογενή τομέα και την προώθηση πιστοποιημένων προϊόντων στο εξωτερικό,  αλλά και τα σημαντικά επενδυτικά σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και θα δώσουν αναπτυξιακή πνοή σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, είχα εχθές με την επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, πρ. Βουλευτή Νομού Καστοριάς.»

#Η_Δυτική_Μακεδονία_στο_επίκεντρο!

 

6 σχόλια

  • Από άστοχες συναντήσεις κα επαφές ΆΛΛΟ ΤΊΠΟΤΑ , Στάθη.
    Καλές οι επaφες, αλλά ο κόσμος του Νομού ζητά συγκεκριμένα πράγματα και εσύ κάνειw μόνο Life Style!!!

    Τζάμπα τα ραντεβού κ οι συναντήσεις σου στο γραφείο!!!
    Να είχαμε να λέγαμε και να κλαίγαμε καλύτερα…

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ.

  • ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ;ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ.ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ.

  • Στάθη μπράβο, όπου βρεθείς και όπου σταθείς να προωθείς τα ζητήματα της περιοχής μας. Υπάρχει φωνή και δυναμική, συνέχισέ το

  • Μας έχετε κουράσει κ. Κωνσταντινίδη… Φτάνει με την αυτό-προβολή σας… Για αυτό σας εξέλεξε ο κόσμος, να ασκείτε τα καθήκοντα σας, όχι να βγάζετε φωτογραφίες… Τώρα, για το άλλο της υπόθεσης, θυμιστε λίγο, μαζί με την φωτογραφία σας, τι έλεγε ο αρχηγός σας και σημερινός πρωθυπουργός για το υπουργείο Μακεδονίας-Θρακης.. ότι είναι ένα άχρηστο υπουργείο που εξυπηρετεί τα κομματικά συμφέροντα και μόνο… Μάλλον το ξεχάσατε και αυτό….

  • Δωστε πονο στο κοζαν… πολυ συντομα θα γινει η σελιδα στο facebook οπου θα ανεβαινουν ολα τα σχολια που κοβετε… Λιγο ακομα εμεινε να οργανωθει καλυτερα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.