M. Δημητριάδης: “Είναι κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο, είναι η σύγκρουση δύο κόσμων, μεθόδων και πολιτικών”

28 Ιανουαρίου 2020
23:53

To παρακάτω κείμενο, μαζί με την ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4, δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Μ. Δημητριάδης: “Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4, για την άθλια εισήγηση της ΕΕΑ προς υποβιβασμό του ΠΑΟΚ. Ένα πολιτικό κείμενο για ένα πολιτικό γεγονός. Αποκαλύπτεται η προσπάθεια του αντιδραστικού πολιτικού συστήματος. Που είναι η διαχρονική προσπάθεια του κυρίαρχου μπλοκ του “Εθνικού Κέντρου” να ελέγξει τα πάντα, με αυταρχισμό και επίδειξη ισχύος. Ώστε να κυριαρχεί στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Β. Ελλάδα με όρους υποταγής. Καθιστώντας την απλώς μια εσωτερική επαρχία περιορισμένων δυνατοτήτων.

Που δεν μας θέλει ίσους, με αξιοπρέπεια και ευημερία, αλλά υποτέλείς. Αυτό το σύστημα το εκπροσωπεί η σημερινή κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη. ΠΑΟΚ μεγάλος σύλλογος πέραν των συνόρων, Σαλονίκη πρωταγωνίστρια πόλη στα Βαλκάνια, Βόρεια Ελλάδα επίκεντρο της Βαλκανικής Ενδοχώρας, πάνε μαζί και είναι ο εφιάλτης τους.

Είναι κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο, είναι η σύγκρουση δύο κόσμων, μεθόδων και πολιτικών.

Ένας αιώνας αδικίας και απαξίωσης είναι πολύς.

Ήρθε ο καιρός μας και ο ΠΑΟΚ είναι η σημαία μας.”

 

 

13 σχόλια

  • απ ολα τα προβληματα που ταλαιπωρουν την πατριδα γενικοτερα και την περιοχη ειδικοτερα ο εν λογω κυριος διαλεξε να ασχοληθει με αυτο που θα του προσδωσει απλα ψηφαλακια μαζας… εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν

  • Αμανατίδη πάρε θέση τώρα! Στήριξε τον πρώην κολλητό σου τον κύριο Δημητριαδη. Άλλωστε μαζί δεν πηγαίνατε σε συριζαιους υπουργούς και στον Τσίπρα. Τώρα μη κανείς πως δεν τον γνωρίζεις.

  • πλάκα κάνεις; ακριβώς τις ίδιες μεθόδους ακολουθεί ο παοκ!
    αυτά έλεγε ο Σαββίδης το 2015: “Δεν θέλω να λύσω τα προβλήματα με τις ελληνικές μεθόδους. Μόλις ξεκινάει το πρωτάθλημα έχουν 30 βαθμούς στην τσέπη. Πως είναι επιτρεπτό σε κάθε ομάδα να έχουν δανεικούς παίκτες! Αυτό καταστρέφει το ποδόσφαιρο! Ο ΠΑΟΚ δεν αγοράζει παιχνίδια, αν μπορέσουμε να νικήσουμε νικήσαμε, αν όχι ντρεπόμαστ娔

    Πάντως κανένας δεν λέει κάτι για την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ.
    Η πολυιδιοκτησία αποκαλύφθηκε και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ
    μόνο εκθέσεις ιδεών!
    Κανένα επιχείρημα

  • φωνάζει ο κλέφτης …….. που πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη.

    Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ

  • Η περιπτωση του παοκ μου θυμιζει αυτο που ειχε πει ο αειμνηστος χαρυ κλυν,οχι ρε παιδια δεν με δωρωδοκησανε απλως μου δωσανε μια ρολς ρους με 100000 δρχ.Που την ειδατε την πολυιδιοκτησια απλως αγορασαμε τις εγκαταστασεις της ξανθης!!!
    Γελανε και τσ τσιμεντα!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.