Ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (Φωτογραφίες & Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2020
16:00
Κανένα σχόλιο

 

Ακόμη ένας ετήσιος χορός κοπής πίτας του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης στέφθηκε με επιτυχία. Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020, το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων Garden Hall στον Κρόκο, οι φίλοι και τα μέλη του Ο.ΔΙ.ΚΟ. διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.ΔΙ.ΚΟ. θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη, τους αθλητές, όλους τους συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας πού έδωσαν το παρόν και φέτος καθώς και τον κόσμο που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο Φώτης Νατσιόπουλος με το επιτελείο του. Στο τραγούδι η Κική Ντουβαρτζίδου, μπουζούκι – τραγούδι Φώτης Νατσιόπουλος, κλαρίνο Δημήτρης Δάτσιος και πλήκτρα Νίκος Τεντσογλίδης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον πρόεδρο του Μ.Ο. Θεσσαλονίκης, Ανέστη Ευγενίδη που για δεύτερη χρονιά παρευρέθηκε στο χορό, στον πρόεδρο του ΣΥ.ΜΟ. Σκαλανίου Κρήτης Βαγγέλη Κωστάκη, που έκοψε την πίτα. Ακόμα στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου κα Τουμπουλίδου Νουλα, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης κ Τζουμερκιώτης Γρήγορης και η κα Σταυρούλα Αναστασόπουλου. Τέλος θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς που στηρίζουν σε κάθε εκδήλωση του Ο.ΔΙ.ΚΟ.

Καλή μοτοσυκλετιστική χρόνια με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Το Δ.Σ. του Ο.ΔΙ.ΚΟ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.