Ε. Σημανδράκος: “Πραγματοποιήθηκε σήμερα έγχυση με γκρο μπετό για υπόβαση θεμελίωσης του 10ου νηπιαγωγείου Κοζάνης” (Φωτογραφία)

29 Ιανουαρίου 2020
17:09

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έγχυση με γκρο μπετό για υπόβαση θεμελίωσης του 10ου νηπιαγωγείου Κοζάνης. Το κτίριο θα ανεγερθεί σε οικόπεδο επί της οδού Ευτέρπης, προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ (ποσό σύμβασης 622 χιλ ευρώ) με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

25 σχόλια

  • Μα ο Ιωαννίδης δεν έκανε κανένα έργο…
    7 Μαρτίου 2018
    Εντάχθηκαν στο ΠΕΠ-Δυτικής Μακεδονίας δυο έργα που αφορούν την κατασκευή του 10ου και του 15ου Νηπιαγωγείων Κοζάνης.

    Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης σημείωσε πως: «με την κατασκευή των δυο νέων νηπιαγωγείων λύνεται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό το προβλήματα στέγασης των νήπιων».

  • Μπράβο Βαγγέλη, μην ξεχάσεις να μας καλέσεις όταν θα σφαξετε τον κόκορα, εννοείται και όλα τα ΜΜΕ μαζί. Α ρε φουρκα.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ…ΠΡΟΧΩΡΑ…ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΚΟΨΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΙ…ΚΟΨΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ.

  • ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΟΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΙΧΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑ, ΘΕΩΡΙΑ, ΜΑΚΕΤΕΣ, ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΥΦΑΚΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ.

    • ΧΑ ΧΑ …. όντως οι άλλοι κάνανε 5 χρόνια χαρμάνι και ήρθαν τώρα οι εργο-εκτελεστες και έριξαν το γκρο μπετόν!!!!!

  • Αφού θες να χρησιμοποιήσεις τεχνική ορολογία Σημανδράκο να το λες σωστά τουλάχιστο. Όχι έγχυση με γκρο μπετό για τη θεμελίωση αλλά διάστρωση σκυροδέματος καθαριότητας. Αναρωτιέμαι συμβούλους μηχανικούς δεν έχεις να σε προστατεύουν;;;Αλλά, ξέχασα, προέχει η δημοσιότητα!!

  • Το έργο το έχουμε ξαναδεί
    Ανάρτησή από τον Βαγγέλη τα έργα του Ιωαννίδη.
    Τον Καρυπίδη και τον Ιωαννίδη θα τούς Ψάχνουμε.
    Ο Μακεδονομάχος και ου Λάζους μόνο καπαρτιζν

  • Σοβαρευτείτε τρολάκια που είστε υπέρ του βαγγελα. Μετά το έργο που έκανε στα Γρεβενά πέντε χρόνια (σχεδόν τίποτα)… τώρα τα έκανε όλα στο πι και φι. Και γενικά να σοβαρευτούμε όλοι μας….. Για να γίνει ένα έργο θέλει χρόνο, (γραφειοκρατία) στην Ελλάδα. Μελέτες, σχεδιασμό, έγκριση, διαγωνισμός, ενστάσεις και…..και….ξαναενστάσεις και πάει λέγοντας. Άρα Καταλαβαίνετε πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάτι. Έλεος, φτάνει πια να κατακρίνουμε τα πάντα. Φτάνει βαγγελα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.