Το ΣΕΕΕΝ στηρίζει και χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

30 Ιανουαρίου 2020
10:38
Κανένα σχόλιο

Το ΣΕΕΕΝ στηρίζει και χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, το μεγάλο αγωνιστικό συλλαλητήριο τους μαζί με εργαζόμενους από την Αθήνα το Σάββατο 25/1. Διαδίδουμε και εμείς με τις δυνάμεις που έχουμε σε όλους τους εργασιακούς χώρους της ΔΕΗ Α.Ε στην Δυτική Μακεδονία το ψήφισμα της μεγάλης συγκέντρωσης της Αθήνας:

« Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ. Ο ορυκτός πλούτος είναι περιουσία του λαού μας.

Απαιτούμε κρατική χρηματοδότηση για να διασφαλιστεί η μέχρι σήμερα καθετοποιημένη επεξεργασία των νικελιούχων μεταλλευμάτων. Να διασφαλιστεί η ενιαία λειτουργία μεταλλείων και εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ, ο παραγωγικός της χαρακτήρας.

Απαιτούμε χρηματοδότηση και με ευθύνη, σχεδιασμό και έλεγχο από το κράτος, τον εκσυγχρονισμό της ΛΑΡΚΟ, την παραπέρα ανάπτυξή της σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει, την κατασκευή μονάδας ανοξείδωτου χάλυβα όπου θα αναπτυχθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας γύρω του.

Απαιτούμε διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, διασφάλιση όλων των κεκτημένων των εργαζομένων μέσα από την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κατάργηση του “σκλαβοπάζαρου” των εργολαβιών. Απαιτούμε να παρθούν ουσιαστικά μέτρα ασφαλείας στην εργασία.»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.