Η Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτής Ν. Κοζάνης στη συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Σλοβενίας με τον Πρέσβη της Σλοβενίας στην Αθήνα

31 Ιανουαρίου 2020
15:22

Τις άριστες σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Σλοβενίας επιβεβαίωσαν ο πρέσβης της Σλοβενίας στην Αθήνα κ. Longar Matias και το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Σλοβενίας.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Σλοβενίας κ. Ξενοφών Μπαραλιάκος, ο αντιπρόεδρος κ. Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης και η γραμματέας κα Παρασκευή Βρυζίδου, κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης που είχαν με τον πρέσβη της Σλοβενίας κ. Longar Matias την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, συζήτησαν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στον οικονομικό, εμπορικό, τουριστικό τομέα καθώς και στην πράσινη ανάπτυξη.

Τέλος, ο πρέσβης της Σλοβενίας ενημέρωσε το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας σχετικά με τα προβλήματα στις διμερείς σχέσεις της χώρας του με την γειτονική Κροατία.

6 σχόλια

  • Καίρια συνάντηση την κατάλληλη στιγμή. Εύγε κυρία Παρασκευή. Αναμένουμε δελτίο τύπου για τα επιμέρους αποτελέσματα που επιτύχατε στον οικονομικό, εμπορικό, τουριστικό τομέα καθώς και στην πράσινη ανάπτυξη.

    • εύγε κα σε σένα, διότι έπιασες όλους τους τομείς. Όμως σου διαφεύγει το γεγονός ότι το μοναδικό τους όνειρο ήταν και είναι η ΠΡΟΒΟΛΗ και ο ΦΑΚΟΣ, ιδιαίτερα η συγκεκριμένη, όπου κι αν βρεθεί κυνηγάει με το βλέμμα της τον φακό για να διαπιστώσει ότι την προβάλλει!

  • Πραγματικά ποια ειναι η αξία αυτών των φωτογραφίσεων όλων των βουλευτών; τι προσφέρουν στον τόπο τους πέρα απο δημόσιες σχέσεις για τους ίδιους; δεν βλέπουν την αγωνία του κόσμου για το αύριο της περιοχής; Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν τους έστειλαν εκεί οι ψηφοφόροι τους για να είναι “οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη”;

  • Αγαπητή Κυρια. Βρείτε κάποιον να σας προστατεύσει από τις ανουσιες αναρτήσεις που μόνο θυμό προκαλούν στους χιλιάδες ανέργους της περιοχής μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.