kozan.gr: Χ. Σπίρτζης, από την Κοζάνη, για τη ΝΔ: “Μετέτρεψαν το προσφυγικό σε μεταναστευτικό και πριν τρεις μέρες μας είπαν ότι θα βάλουν πλωτό φράγμα για να εμποδίσουν τις ροές. Οι άνθρωποι είναι γελοίοι” (Bίντεο)

2 Φεβρουαρίου 2020
09:03

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στη χθεσινή συνεστίαση & κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, ο βουλευτής και τομεάρχης εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χ. Σπίρτζης, μεταξύ άλλων, άσκησε κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα του προσφυγικού, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μετέτρεψαν το προσφυγικό σε μεταναστευτικό και πριν τρεις μέρες μας είπαν ότι θα βάλουν πλωτό φράγμα για να εμποδίσουν τις ροές. Οι άνθρωποι είναι γελοίοι”.

 

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα είναι από την απευθείας μετάδοση, μέσω facebook. από το προφίλ του τηλεοπτικού σταθμού FLASH – flash-tv.gr

16 σχόλια

  • Ποιος μιλάει για γελοιους ο γυρολόγος του πασοκ που εγκαινίασε το μετρό της Θεσσαλονίκης έκανε βόλτα με την νοτοπουλου κ, α και κουνουσαν κ τα χέρια τους!!!

    • Α! Δεν τις ακύρωσε τις Πρέσπες ο Μητσοτάκης;

      Χαχαχα… Φάγατε το δούλεμα της αρκούδας από τον Κούλη και δεν ξερετε τι σας φταίει. Περαστικά σας

  • Σπιρτζη αυτά τα λες γιατί εσκασες από τη ζήλια σου που δεν το είχατε σκεφτεί εσείς νωρίτερα. Η χώρα θωρακίζεται. Φράγματα για τους πρόσφυγες, παραγάδια για τις τουρκικές φρεγάτες και έξυπνες σιτες για τα τουρκικά F16.

    Η Ελλάδα είναι μια άλλη χώρα. Το ειπε και ο Μητσοτάκης. Και τα πρόβατα χειροκροτάνε.

  • Σπίρτζης, “Μετέτρεψαν το προσφυγικό σε μεταναστευτικό ” Ποιό προσφυγικό ιδεοληπτικέ; 2% είναι πρόσφυγες !
    -H πολιτική του Σύριζα: «Θα ανοίξουμε τα σύνορα, όποιος θέλει θα έρχεται, θα πηγαίνει όπου θέλει»
    -H ταυτότητα του Σπίρτζη :
    Γραφικοί με χλαμύδες όσοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο (για τη Μακεδονία). 3.2.2018 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.