Γ’ Εθνική: ΑΕ Ποντίων Κοζάνης  – ΠΑΣ Πρέβεζας 4-1

2 Φεβρουαρίου 2020
20:35
Κανένα σχόλιο

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε  κι αυτό  επιβεβαιώθηκε  και στη νίκη  της πρωτοπόρου στη βαθμολογία ΑΕΠ απέναντι στην Πρέβεζα  με σκορ 4-1.

Δύο γρήγορα γκολ του Ταφαρλή στο 1′ και του Ντινόπουλου στο 8′ έδωσε φτερά και ψυχολογία για τη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Κατακαλίδη.

Στο 61′  ήταν σειρά του Πάλλα να χτυπήσει με σουτ βολίδα που έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Καραπιπέρη για το 3-0.

Στο 76′ πάλι ο Πάλλας με εκτέλεση φάουλ κι αφού η μπάλα θα χτυπήσει στο τοίχος θα ξεγελάσει τον νεοεισελθών τερματοφύλακα της Πρέβεζας Ιωαννίδη  και θα γράψει το 4-0

Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Ντοματά 4-1.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού δέχτηκαν εσκεμμένα δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη ο Πάλλας αλλά και κίτρινη κάρτα ο κόουτς Νίκος Κατακαλίδης , ο οποίος συμπλήρωσε τις τέσσερις Και οι δύο θα ξεχρεώσουν την τιμωρία στο επόμενο παιχνίδι με το  οποίο δε θα διεξαχθεί αφού η Ιτέα έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 1′ ο Ντινόπουλος θα σουτάρει δυνατά ο Καραπιπέρης θα αποκρούσει , η μπάλα θα φτάσει  στον Ταφαρλή που από κοντά , ψύχραιμα θα γράψει το 1-0

Στο 7′ λάθος συνεννόηση στην άμυνα της ΑΕΠ ,ο Βασάρας θα βρεθεί απέναντι από τον Ψαρρά, θα σουτάρει, αλλά ο κίπερ της ΑΕΠ σε ετοιμότητα θα διώξει σωτήρια, με τα πόδια

Στην αντεπίθεση οι Πόντιοι θα φύγουν ταχύτατα με τον Τσικόπουλο, η μπάλα θα έρθει στον Ντινόπουλο , που μέσα από την περιοχή θα νικήσει τον Καραπιπέρη και θα σημειώσει το 2-0 .

Στο 10′ ο Φερεντίνος θα βρεθεί στην περιοχή από πλάγια θέση θα σουτάρει με τον Ψαρρά να μην ανησυχεί και να μπλοκάρει.

22′ Επέλαση και σουτ του Πάλλα, άουτ.

Στο 27′ Ντινόπουλος ωραία σέντρα , προ του Πάλλα βγαίνει και διώχνει ο Καραπιπέρης.

Στο 49′ σουτ του Βασσάρα μπλοκάρει ο Ψαρράς.

Στο 51′ φάουλ του Πάλλα μπλοκάρει ο Καραπιπέρης.

Στο 58′ φάουλ του Φερεντίνου άουτ

Στο 61′ βολίδα σουτ του Πάλλα που στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι  και σημειώνει ένα όμορφο γκολ για το 3-0.

Στο 76′ φάουλ Πάλλα, η μπάλα χτυπάει στο τοίχος αλλάζει πορεία   και καταλήγει στα δίχτυα για το 4-0.

Στο 85′ σουτ Ντινόπουλου λίγο έξω

Στο 88′ ωραία προσπάθεια  και σουτ από δεξιά του Καρακούτη ο Ψαρράς διώχνει η μπάλα θα φτάσει στον Ντοματά που θα σημειώσει το τελικό 4-1.



ΑΕΠ Κοζάνης (Κατακαλίδης Ν.): Ψαρράς, Σβίρος (85′ Βοριαζίδης), Ηλίας, Παπαδόπουλος (46′ Μπόνιος), Σερσέμης, Αμαραντίδης, Εμμανουήλ (62′ Τσιάρας) Ταφαρλής, Τσικόπουλος (75′ Ντούκα), Πάλλας, Ντινόπουλος.

ΠΑΣ Πρέβεζας (Βλάχος Μ): Καραπιπέρης (76′ Ιωαννίδης),  Κουτσουμπέλας, Λαζανάς, Σκαμνέλος (62′ Σακκάς) , Ιασωνίδης, Γκίνι, Τσολακίδης Φερεντίνος (76′ Ντοματάς), Καρακούτης  Βασσάρας, Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Μπεκιάρης

Βοηθοί: Βογιατζής, Τίκας (ΣΔ Καρδίτσας)

Πηγή https://matiesstasport.blogspot.com/2020/02/4-1.html

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.