kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Μαζί με τον Κ. Χατζηδάκη ενδεχομένως κι ο Α. Γεωργιάδης στην Κοζάνη, το μεσημέρι – προς απόγευμα, του Σαββάτου 8/2, σε εκδήλωση διαβούλευσης που θα γίνει, με τη συμμετοχή και στελεχών της Παγκόσμιας Τράπεζας, για το μείζον θέμα της απολιγνιτοποίησης και γενικότερα για ενεργειακά ζητήματα

3 Φεβρουαρίου 2020
17:49

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, εκτός από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος θα επισκεφτεί την περιοχή (Κοζάνη – Πτολεμαίδα – Αμύνταιο) το διήμερο 7 & 8 Φεβρουαρίου, συνοδευόμενος κι από υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου, το μεσημέρι – προς απόγευμα, του Σαββάτου 8/2, ενδεχομένως κι ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης θα βρεθεί στην Κοζάνη,  σε εκδήλωση διαβούλευσης που θα γίνει, στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή και στελεχών της Παγκόσμιας Τράπεζας, για το μείζον θέμα της απολιγνιτοποίησης και γενικότερα για ενεργειακά ζητήματα.

Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη Κ. Χατζηδάκη, ο Υπουργός αναμένεται να έρθει στην περιοχή το μεσημέρι της Παρασκευής 7/2 και θα μεταβεί σε ορυχεία της ΔΕΗ αλλά και στην ανεγειρόμενη λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα 5, ενώ το βράδυ θα κόψει την πίτα στην Τ.Ο. της ΝΔ στην Πτολεμαίδα. Το πρωί του Σαββάτου θα επισκεφτεί τον ΑΗΣ Αμυνταίου ενώ αργότερα, όπως προαναφέρθηκε, θα συμμετέχει στην εκδήλωση διαβούλευσης για την απολιγνιτοποίηση.

Η Χύτρα

 

3 σχόλια

  • Να δουμε χειραψιες και χαμογελα, βαλτε και την Πανδωρα να παιανιζει, λουλουδια και πλακετες θα πηγαινουν και θα ερχονται. Φυσικα κι ενα τραπεζι για να λαδωθει το αντερακι τους, ε?

  • Θα χορτάσουν σανό τους χειροκροτητές. Φυσικά για την σκληρή πραγματικότητα που θα έρθει σε 3 χρόνια στην περιοχή μας ούτε κουβέντα δεν θα βγει από τους δύο έτσι και αλλιώς άσχετους υπουργούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.