Επισημάνσεις της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας προς τους Καταναλωτές

4 Φεβρουαρίου 2020
14:23
Κανένα σχόλιο

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.) ενημερώνει τους καταναλωτές της, ότι οφείλουν να πραγματοποιούν τις παρατηρήσεις, τις υπάρχουσες στα έντυπα των λογαριασμών, τους οποίους εκδίδει η Επιχείρηση.

Παρατηρήσεις που αφορούν κυρίως στα υδρόμετρα των ιδιοκτησιών, τα οποία είναι κατεστραμμένα, είναι θολή η ένδειξη κ.λ.π..

Εάν υπάρχει διαρροή στην παροχή τους, θα πρέπει άμεσα να προβαίνουν στην αποκατάστασή της, ενημερώνοντας εγκαίρως την Επιχείρηση και ειδικότερα το Γραφείο Καταναλωτών στα τηλ. 2463027456 – 2463021241.

Τέλος εφιστάται η προσοχή στους καταναλωτές να εξοφλήσουν τις οφειλές τους εγκαίρως, είτε εφάπαξ, είτε μέσω διακανονισμού. Εν εναντία περιπτώσει η Επιχείρηση θα προβαίνει στη διακοπή της υδροδότησης του ακινήτου.

Από την Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.