kozan.gr: Eπανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή Κατανομής Κονδυλίων από το Τέλος Ανάπτυξης Βιομηχανικών Περιοχών Παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος από θερμικούς λιγνιτικούς σταθμούς των Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας κι Αρκαδίας – Ποιοι την αποτελούν

4 Φεβρουαρίου 2020
17:05

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, επανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή Κατανομής Κονδυλίων από το Τέλος Ανάπτυξης Βιομηχανικών Περιοχών Παραγωγής Ηλεκτρικού Ρεύματος από θερμικούς λιγνιτικούς σταθμούς των Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας κι Αρκαδίας. Την επιτροπή αποτελούν οι:

1. Γαρυφαλλιά Γιδάκου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ηλεκτρικής Ενέργειας, εκπρόσωπος του ΥΠΕΝ, Πρόεδρος της Επιτροπής, με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Ζουμαδάκη, Προϊστάμενο του Τμήματος Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Διεύθυνσης Ηλεκτρικής Ενέργειας.

2. Γρηγόριος Τσιούμαρης, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Κιοσέ, Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

3. Παναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αναπληρωτή το Χρήστο Λαμπρόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας.

4. Βασίλειος Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας, εκπρόσωπος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Πλακεντά, Δήμαρχο Εορδαίας.

5. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, Δήμαρχος Μεγαλόπολης, εκπρόσωπος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, με αναπληρωτή τον Ευστάθιο Κούλη, Δήμαρχο Γορτυνίας.

6. Δημήτριος Μετικάνης, Γενικός Διευθυντής Παραγωγής, εκπρόσωπος της ΔΕΗ Α.Ε., με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Αραμπατζή, Διευθυντή Κεντρικής Υποστήριξης Ορυχείων.

Η Επιτροπή Κατανομής, η οποία συνέρχεται τουλάχιστον μια φορά κάθε έτος, εντός του πρώτου τριμήνου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της, διενεργεί την κατανομή των κονδυλίων που προέρχονται από το Τέλος και ειδοποιεί τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. να καταθέσει στους τρεις (3) Ειδικούς λογαριασμούς που τηρεί, , τα αναλογούντα ποσά. Τα απαιτούμενα στοιχεία για τη διενέργεια της κατανομής χορηγούνται με ευθύνη της Δ.Ε.Η. Α.Ε.. Η Επιτροπή Κατανομής ελέγχει, επίσης, την τήρηση, την τροφοδότηση και τη λειτουργία των Ειδικών Λογαριασμών που τηρεί με ευθύνη της η Δ.Ε.Η. Α.Ε..

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.