1η χαριστική βιβλιοθήκη του WinCancer στην Πτολεμαΐδα

4 Φεβρουαρίου 2020
18:09
Κανένα σχόλιο

Το Wincancer δημιουργεί χαριστικές βιβλιοθήκες στα ογκολογικά τμήματα όλων των νοσοκομείων.

Σήμερα 4 Φεβρουαρίου Παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, επιλέξαμε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια μας, για τη δημιουργία χαριστικών βιβλιοθηκών στα ογκολογικά τμήματα όλων των νοσοκομείων της χώρας.

Στην συνάντηση που είχε η συντονίστρια του Wincancer Πίστη Κρυσταλλίδου με τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου «Μποδοσάκειο» κ. Σταύρο Παπασωτηρίου,

αποφασίστηκε η δημιουργία της πρώτης  Χαριστικής Βιβλιοθήκης ΔιαβάΖΩ στο ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας .

Τα βιβλία προέρχονται από την ετήσια δράση ΔιαβάΖΩ,  η Βιβλιοθήκη θα βρίσκεται στο χώρο αναμονής του ογκολογικού τμήματος, στην νέα πτέρυγα του νοσοκομείου.

Η προσπάθεια του Wincancer στόχο έχει να δημιουργήσει, μια γωνιά αισιοδοξίας σε κάθε ογκολογικό τμήμα της χώρας, που θα περιέχει την αγάπη και τις ευχές όλων μας, για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, αλλά και για τους συνοδούς τους!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.