ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ: “Ανασκεύασε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – Δεν τα εννοούσα, δεν είπα Δούρειος Ίππος!¨

5 Φεβρουαρίου 2020
15:27

 

Ζήτημα θεσμικής λειτουργίας και προσωπικής ευθύνης του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την ενότητα του συνδικάτου, έθεσε η ΔΑΚΕ- ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, σε ότι έχει να κάνει με τις πρόσφατες απαξιωτικές και προσβλητικές αναφορές του σε στελέχη της ΔΑΚΕ.

Η ΔΑΚΕ τόνισε αυστηρά στον Πρόεδρο ότι με την τακτική του να προσβάλει την ΔΑΚΕ και να καταφέρεται προσωπικά σε στελέχη της, στοχεύει στο να διασπάσει την ενότητα της Ομοσπονδίας για πολιτικούς λόγους, εξυπηρετώντας την τακτική της πόλωσης για κομματικούς λόγους.

Η απάντηση του πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ ήταν: «Δεν έχω στο μυαλό μου ποτέ ότι η παράταξη της ΔΑΚΕ λειτουργεί ως Δούρειος ‘Ίππος».

Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν και για κανένα λόγο να προσβάλει την Ιστορία, τους Αγώνες και τα Στελέχη της παράταξης

Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους να κλείσουν τα αφτιά τους στα ψέματα, την πολιτική προπαγάνδα, την υποκρισία από όπου και αν προέρχονται και να εκτελέσουν πειθαρχημένα και αγωνιστικά -όπως έκαναν ΠΑΝΤΑ δηλαδή- το πρόγραμμα δράσεων της ΓΕΝΟΠ προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που επιφέρουν η απολιγνιτοποίηση και οι βίαιες μεταβολές στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής.

Ζητήματα ηθικής και δεοντολογίας που ανέκυψαν διαχρονικά θίγοντας στελέχη και εργαζόμενους απειλώντας την ενότητα του συνδικάτου, αναχαιτίστηκαν πάντα από τη ΔΑΚΕ με ψυχραιμία και αξιοπρέπεια.

Στις κρίσιμες ημέρες που βιώνουμε και μπροστά στα γεγονότα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι χρέος να σταθούμε ΟΛΟΙ στο ύψος των περιστάσεων.

Η ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα κρατήσει υψηλά τη σημαία ενός αγώνα κρίσιμου και καθοριστικού στον οποίο δεν περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 σχόλια

  • Οι απαντήσεις του μέγιστου προέδρου πάντα είναι ότι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Το άτομο το ρωτάς τι ώρα είναι, και σου λέει ποτέ κατασκευαστηκε το ρολόι. Σύστημα ΠΑΣΟΚ.

  • Αλήθεια πριν από αρκετά χρόνια σε κάποιες κρίσιμες απεργίες που είχε κηρύξει ο τότε πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ό Νίκος Φωτόπουλος και κάποιοι τότε ήταν σε κόντρα προσωπική και πολιτική αλήθεια ποιοί; έλεγαν έξω από την πύλη του Άης Αγίου Δημητρίου εντάξει δεν θα ανέβουμε και στο καμπαναριό χαλαρά κτλ τότε αλήθεια τί ήταν αγωνιστές και σύντροφοι ή δούρειοι ίπποι!!!!??

  • «Δεν έχω στο μυαλό μου ποτέ ότι η παράταξη της ΔΑΚΕ λειτουργεί ως Δούρειος ‘Ίππος».
    Για να είναι δούρειος ίππος πρέπει να είναι ελκυστικός ως δώρο (Αμάν παναγίαμ, το βλέπεις και τρομάζεις, σιγά μην ρίξεις και τα τύχη για να τον βάλεις στα ενδότερα). Αν υποψιαστώ όμως ότι λειτουργεί ως μακρύ χέρι της νέας δημοκρατίας στα συνδικάτα, ε τότε θα απογοητευτώ παρρρρρρρρρααααααααααααα πολλή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.