kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Γ. Κιοσές απαντά στη βουλευτή του Σύριζα Κ. Βέττα που διαμαρτυρήθηκε για τη ρίψη δακρυγόνων: “Τα ζήσαμε κι εμείς. Με ΜΑΤ και δακρυγόνα στα Κοίλα κυρία. Αλλά εσείς τότε τραγουδούσατε” – Η αντιπαράθεσή του με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Π. Πέρκα (Bίντεο)

8 Φεβρουαρίου 2020
18:31

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Γ. Κιοσές απάντησε στη βουλευτή του Σύριζα Κ. Βέττα που διαμαρτυρήθηκε για τη ρίψη δακρυγόνων έξω από το ξενοδοχείο “Παντελίδης, κατά τη προσπάθεια διαδηλωτών να εισέλθουν εντός της αίθουσας που διεξαγόταν η ημερίδα για τη Δίκαιη Μετάβαση. Η αντιπαράθεσή του με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Π. Πέρκα.

 

Tα παράπονα της βουλευτή Κοζάνης Κ. Βέττα, που προηγήθηκαν, για τη ρίψη δακρυγόνων, για την παρουσία των ΜΑΤ και για τ’ ότι ο Υπουργός μπήκε από την “πίσω πόρτα”.

17 σχόλια

  • Ωραίο επίπεδο ο Αντιπεριφερειάρχης , δηλ αφού οι άλλοι έκαναν λάθος γιατί διαμαρτύρεστε τώρα που κάνουμε κι εμείς … Να τον χαιρόμαστε

  • Αντε ρε συριζαιοι που ψεκαζατε εξω απο την πτολεμαιδα οταν ειχε ερθει η γεροβασιλενα στην πυροσβεστικη,οταν ψεκαζατε στα κοιλα με τον σταθακη και οταν ψεκαζατε τους συνταξιουχιουχους στο μαξιμου!!! Αντε απο κει υποκριτες!!!

  • Ο κασαπιδης τι κάνει; Μουγκα…αλλά θα έρθει η ώρα του….ντροπή του….ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας γλύφει τους κομματαρχες….

  • Ζούμε μια τρέλα.
    Έφαγε λέει δακρυγόνα ο Κιοσες, γιατί ο Σταθακης, και η κυβέρνηση τον ακατανόμαστων μαδουριστων μαγείρευαν μαζί με τους Κινέζους να κατασκευάσουν και δεύτερη Μονάδα στην Μελίτη χωρείς να τον ρωτήσουν.
    Καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι σήμερα πρώτο τραπέζι πίστα γιατί η κυβέρνηση της Μια ζωή Δεξιά κλείνει πριν την ώρα του τον ΑΗΣ Μελίτη με την άδεια του φυσικά
    Έφαγε δακρυγόνα λέει γιατί η κυβερνήση τον Μαδουριστων πούλησε την Μακεδονία.
    Καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι σήμερα πρώτο τραπέζι πίστα γιατί η κυβέρνηση της Μια ζωή Δεξιά υποδέχτηκε τον Ζαεφ στην Θεσσαλονίκη σαν τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας . Τι να κάνουμε δηλαδή η συμφωνίες είναι συμφωνίες, και η μπύρα στην Οχρίδα και το Μπιτολα φθηνή
    Και όλα αυτά κάτω από το άγρυπνο φλέμα του αρχιμάστορα του κυνισμού και της κολοτουμπας , υπουργού ανάπτυξης που λέει ο λόγος δηλαδι.
    Και όλα αυτά κάτω από το άγρυπνο φλέμα του αντλαϊκιστή υπουργού ενέργειας που λέει ο λόγος δηλαδή

  • Επίπεδο Αντιπεριφερειάρχη!!!!!!
    Εσείς κύριε τι κάνατε πριν ασχοληθείτε με τα κοινά;;
    Γιατί το επάγγελμα κάποιου το χρησιμοποιείται σαν βρισιά;;;;

  • Κιοσσέ, η έλλειψη επιχειρημάτων για να δικαιολογήσεις την κατάντια σου, σε οδηγεί σε παραλήρημα.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χειρότερα…
    Τότε δε ζούσες τα προβλήματα της περιοχής…
    Και το ντροπιαστικό για τον ίδιο “τότε τραγουδούσατε”…
    Ούτε η δημόσια συγνώμη δεν το σώζει Γιάννη

  • Πόσο κρίμα για τον τόπο μας αυτή τη στιγμή να έχει αυτούς τους “άρχοντες” που μιλουν και συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο. Η σημερινή συμπεριφορά όλων απέδειξε ότι δεν υπάρχει καμία μα καμία σωτηρία. Οποιος μπορεί παιδιά το συντομότερο να τα μαζέυει και να μείνουν εδώ οι κομματαρχες του 80′ μόνο.

    • Να τους κάναμε τι; Να πλακωνομασταν στα καφενεία όπως πριν 30 χρόνια; Να βριζοντσν όλοι μεταξύ τούς; Γιατί τέτοιες συμπεριφορές εκεί οδηγούν.

  • Ναι κύριε Κιοσε η κ Βετα τραγουδούσε και θα συνεχίσει τραγουδά μαζί με τους ανθρωπους της εργασίας για τους καημουσ και τις χαρές τους , αλλά δε θα μοιρολογά για τη φριχτή μοίρα που μας ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ , γιατι έμαθε να αγωνίζεται και να νικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.