Μπράβο στους δημάρχους Αμυνταίου, Εορδαίας,Κοζάνης και Φλώρινας που πολύ σωστά ΑΚΥΡΩΣΑΝ με την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ τους τον προσχηματικό “διάλογο”. Συνένοχοι στην καταστροφή της περιοχής μας δεν θα γίνουμε νομιμοποιώντας με τη συμμετοχή μας τέτοιου είδους διαδικασίες. Βέβαια υπήρξε δήμαρχος που πήρε και τα εύσημα από τον Αδωνι Γεωργιάδη γιατί παρέμεινε. Ποιος δήμαρχος; Μα ο ίδιος που δήλωσε ότι ο δήμος του δεν είναι ενεργειακός και αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συνάντηση των Ενεργειακών Δήμων με τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ.

Για να επιτευχθούν κάποια πράγματα για την περιοχή μας πρέπει να είμαστε ενωμένοι και με κοινό σκοπό. Η διαμαρτυρία που έγινε σήμερα στην Πτολεμαΐδα (δε θα είναι η μόνη ) ήταν μία δυναμική κίνηση απέναντι στην ΑΔΙΚΗ απόφαση της Κυβέρνησης να ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ το διακόπτη της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει ένα πράγμα: ΧΩΡΙΣ ΛΙΓΝΙΤΗ και ΔΕΗ είμαστε τελειωμένοι, θα βλέπουμε την παρακμή της περιοχής μη μπορώντας να κάνουμε κάτι. Για αυτό το λόγο πρέπει να αντιδράσουμε απέναντι στα σχέδια της Κυβέρνησης.

Ενωμένοι Αγωνιζόμαστε

Αποφασισμένοι Νικάμε

Ανάρτηση Γ. Χριστοφορίδη στο προσωπικό του προφίλ στο facebook