Σ. Κοκκινίδης: “Απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης προς την περιοχή που έδωσε το αίμα της για την ηλεκτροδότησης της χώρας”

9 Φεβρουαρίου 2020
17:56

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε το κυβερνητικό κλιμάκιο με τους δύο Υπουργούς της κυβέρνησης, να επιπλήττει και να μέμφεται τους αιρετούς της Δυτικής Μακεδονίας(άρα και αυτούς που τους ψήφισαν), για το γεγονός, ότι δεν παρέμειναν για να επικυρώσουν τον διάλογο που είχαν στήσει.

Όλη η ΝΤΡΟΠΗ δική σας κύριοι Υπουργοί, αλλά και των βουλευτών της περιοχής, που συναινούν στον ξαφνικό θάνατο της Δυτικής Μακεδονίας. Η κυβέρνηση χωρίς κανένα λόγο (οι οικολογικές σας ανησυχίες είναι ανέκδοτο) και χωρίς καμία πίεση από πουθενά, για ιδεολογικούς καθαρά λόγους, αποφάσισε να τελειώσει οικονομικά την περιοχή και να ξαναμοιράσει την πίτα στους κεφαλαιοκράτες, είτε αυτοί είναι Αμερικανοί(υγροποιημένο αέριο),είτε Ευρωπαίοι (ΑΠΕ), είτε Έλληνες(κουμπάροι κ.λ.π.).

Η παράταξή μας θα είναι σθεναρά απέναντι στον οικονομικό μαρασμό της περιοχής και δεν πρόκειται να δεχτεί τα καθρεφτάκια που φέρατε στους Ιθαγενείς.

Καταδικάζουμε τη βίαιη συμπεριφορά (ΜΑΤ, Χημικά) προς τους κατοίκους και τους θεσμικούς τους εκπροσώπους, οι οποίοι υποτίθεται πως είχαν πρόσκληση για την εκδήλωση.

Καλούμε τους συντοπίτες και τις συντοπίτισσες σε διαρκή ετοιμότητα και συλλαλητήρια κατά της ερημοποίησης της περιοχής. Ζητούμε από την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας τη λήψη απόφασης για παραίτηση όλων των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων των νομών Κοζάνης και Φλώρινας.

Τέλος συγχαίρουμε όλους τους πολίτες για την δυναμική τους παρουσία αλλά και τους αιρετούς για την αποχώρησή τους από τον δήθεν διάλογο, τον οποίο, τάχα, επιδιώκει η κυβέρνηση, αφού έχει πάρει τις αποφάσεις της και τις έχει ανακοινώσει επίσημα από το βήμα του ΟΗΕ.

4 σχόλια

  • για μια φορά ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει ενωμένος να αγωνιστεί και να αρνηθεί το μέλλον που του ετοιμάζουν χωρίς κομματικές σημαίες ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

  • Το κόμμα σου όταν ήταν κυβέρνηση :
    1. Έκλεισε τον ΑΗΣ Πτολεμαϊδας
    2. Προσπάθησε να ξεπουλήσει τον ΑΗΣ Αμυνταίου
    3. Προσπάθησε να ξεπουλήσει τον ΑΗΣ Μελίτης
    4. Κατέστρεψε τη μοναδική αποκατεστημένη περιοχή των ορυχείων απέναντι από τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας
    5. Στραγγάλισε με τα ΝΟΜΕ τη ΔΕΗ
    6. Έφερε για διαβούλευση σχέδιο μεταλιγνιτικης περιόδου με λίγες διαφορές από το σημερινό
    Νισαφι πια, υπαρχουμε και νέος που δεν τρώμε κουτοχορτο.

  • Αυτοί ήθελαν να πουλήσουν αλλά κανείς δεν αγόραζε .

    Και ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα εδινε χρήματα για μονάδες του 80.

    Για να πληρώνει αβέρτα τα έξοδα;

    Με 400 εκατομμύρια στηνει μονάδα με ΦΑ και κάνει τον μάγκα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.