Επιτυχημένος για άλλη μια χρονιά ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας του Φ.Σ. Μακεδονικού Κοζάνης και της Κοζάνης 2004 που έγινε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στο οικογενειακό κέντρο Garden Hall στον Κρόκο Κοζάνης.

Η παραδοσιακά πλέον επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, παιδιών, γονέων, μελών, αλλά και φίλων..
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Μετά το σύντομο καλωσόρισμα τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία και τις ευχαριστίες των  προέδρων ,  του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004 έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας. Τυχερό τμήμα ήταν τα Κ12.

Στην εκδήλωση υπήρχε και η φανέλα ενός ποδοσφαιριστή που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά   βήματα στον Μακεδονικό Κοζάνης , του τερματοφύλακα  του Βόλου Θανάση Γκαραβέλη με την υπογραφή του η  οποία κληρώθηκε και τυχερός ήταν ο Σταύρος Τζούτζας του Μακεδονικού.

Ο Μακεδονικός όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βράβευσε δύο  ανθρώπους.


 

Για την κοινωνική προσφορά της βραβεύτηκε η πρόεδρος των καρκινοπαθών Κοζάνης κα Δινοπούλου Φανή η οποία ευχαρίστησε  την διοίκηση  και τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη! Τέλος είπε πως την συνδέουν δεσμοί με τον Μακεδονικό αφού ο σύζυγος της έχει φορέσει τη φανέλα του. Την τιμητική πλακέτα στην κα Φανή Δινοπούλου απένειμε ο πρόεδρος της Κοζάνης 2004 κ. Αντωνιάδης Σταύρος.

Για την μυθική του διαδρομή στο ποδόσφαιρο βραβεύτηκε και ο Αντώνης Σαριόγλου που από τον Μακεδονικό έφτασε στο τιμ του Έκτορ Κούπερ στην Εθνική Αιγύπτου και στον Σαλλάχ.

Ο Αντώνης φανερά συγκινημένος που βλέπει συμπαίκτες του από παλιά ευχαρίστησε την διοίκηση και τελειώνοντας  με τη συγκίνηση φανερά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του είπε πως η σημερινή μέρα που(8  Φεβρουαρίου ) έχει συνδεθεί με την απώλεια του πατέρα του ο οποίος όταν ήταν μικρός τον πήρε από το χέρι και τον πήγε τότε στον Μακεδονικό!  Σήμερα ο Μακεδονικός Κοζάνης με τιμάει και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Κλικ εδώ για πολλές φωτογραφίες