Σε νέα συνάντηση με τον Κ. Χατζηδάκη προσβλέπουν το Κοινοτικό Συμβούλιο κι αντιπροσωπεία κατοίκων της Μαυροπηγής προκειμένου να αποφασισθεί η τύχη της επιστροφής ή όχι των 35 εκατομμυρίων ευρώ που ζητά η ΔΕΗ από 700 περίπου δικαιούχους απαλλοτριωμένων εκτάσεων

11 Φεβρουαρίου 2020
11:09

Στη νέα συνάντηση τους με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη προσβλέπουν το Κοινοτικό Συμβούλιο και αντιπροσωπεία κατοίκων της Μαυροπηγής προκειμένου να αποφασισθεί η τύχη της επιστροφής η όχι των 35 εκατομμυρίων Ε που ζητά η ΔΕΗ από 700 περίπου δικαιούχους απαλλοτριωμένων εκτάσεων, διαφορά που προέκυψε μετά την απόφαση του Εφετείου Δ. Μακεδονίας από εκείνην των Πρωτόδικων δικαστηρίων κι ακολούθησε η απόρριψη της ένστασης τους στον Άρειο Πάγο.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της ΔΗΜ ΤΟ Ν Δ Εορδαίας, ο Πρόεδρος Βαγγέλης Καραγεωργίου και μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαυροπηγής συζήτησαν με τον κ. Χατζηδάκη για το επίμαχο θέμα, μεταφέροντας παράλληλα την ανησυχία των κατοίκων, μήπως, στο σχέδιο για την Απολιγνιτοποίηση δεν ενταχθεί το κομμάτι αυτό και υπάρξει κώλυμα. Από την πλευρά του, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Μαυροπηγής, ο Υπουργός  Ενέργειας τους διαβεβαίωσε πως  δεν έχει αλλάξει τίποτε από τις τελευταίες επαφές τους, τον περασμένο Νοέμβριο,  την υπόθεση χειρίζονται οι Νομικές υπηρεσίες, ενώ θα υπάρξει μία ακόμη συνάντηση, που ενδεχομένως θα κρίνει την τελική έκβαση της υπόθεσης αυτής

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια

  • Ας τους κάνουν και αυτούς μια χάρη… δημόσιο χρήμα χρήμα είναι…ας σπαταλήσουν λίγο ακόμα…ας πληρώσουν τα σπίτια 30-40 ετών για καινούργιες βίλες!!!

    • Δν μας τα πλήρωσαν για βίλες ίσα ίσα που μας έκοψαν κιόλας από τα σπίτια μας τα οποία εμείς χτισαμε κ ήρθαν να μας πουν ότι πρέπει να φύγουμε τι θέλατε τζάμπα να τα δώσουμε? Έτσι θα κάνατε εσείς? Θα φευγατε χωρίς να διεκδικήσετε τα χρήματα τον σπιτιών σας? Κ στην τελική ξέρανε ότι θα κλείσουν τα εργοστάσια για πιο λόγο ξεσήκωσαν τους κατοίκους της Ποντοκωμης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.