Δε συμφωνούν με τη δημιουργία Κέντρου Κλειστού Τύπου Φιλοξενίας Μεταναστών, 20 πρόεδροι της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης του Δήμου Βοΐου – Τι αναφέρουν στο ψήφισμα

11 Φεβρουαρίου 2020
15:37

 

Δε συμφωνούν με τη δημιουργία Κέντρου Κλειστού Τύπου Φιλοξενίας Μεταναστών, 20 πρόεδροι της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης. Τι αναφέρουν στο ψήφισμα.

Πηγή Vima Voiou

 

 

10 σχόλια

  • Αναμενουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παρουν ξεκαθαρα θεση και προεδροι δημοτικης ενοτητας Τσοτυλιου, και οι κατοικοι Τσοτυλιου ξεχωριστα με δικο τους “δημοψηφισμα” με οποιον αποτελεσματικο και νομιμο τροπο βρουν!

  • Στο σπίτι μου εγώ αποφασίζω ποιους θα φιλοξενήσω και εγώ θέτω τους όρους της φιλοξενίας.
    η Σύμβαση της Γενεύης θεωρεί πρόσφυγα όποιον μπαίνει σε μια χώρα απ’ ευθείας από αυτή που τον απειλεί.

    «Μπήκες παράνομα στη χώρα και δεν είσαι υπήκοος όμορων χωρών; Δώρο το one-way εισιτήριο και ένα κουτί λουκούμια.»

      • οι άνθρωποι περιμένουν εξέταση της αίτησης ασύλου
        όσοι δεν παίρνουν, μπαίνουν σε καθεστώς επιστροφής
        μέχρι τότε κάπου πρέπει να μένουν
        φυσικά σε τόπους όπως το Βόιο θα ήταν ευχής έργο να έρθουν νέοι άνθρωποι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, οι οποίοι να ενσωματωθούν, να λάβουν τα παιδιά τους ελληνική παιδεία και να καλλιεργήσουν τα χωράφια , να κατοικήσουν τα παρατημένα σπίτια και τελικά να δώσουν ζωή στους ρημαγμένες επαρχίες

        Απλά πράγματα, τι δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι;

        (βέβαια αυτά προυποθέτουν να φύγει από το μυαλό ο στόκος της απανθρωπιάς)

        • Τραγικοί άνθρωποι που τρέφουν απύθμενο μίσος για τον γείτονα , συγχωριανό ,συνελληνα αλλά προσπαθούν να μας πείσουν ότι αγαπούν τους ξένους . Η λογική το να φεύγουν τα δικά μας παιδιά στο εξωτερικό για να βγουν δουλειά και εμείς να φέρνουμε , επιδοτούμε τους ξένους πόσο απάνθρωπο μπορεί να είναι , τη αρρωστημένα μυαλά τα σκέπτονται αυτά ?

        • Eίχε πεί ο Ὀζὰλ πριν τριάντα και χρόνια, δεν θα χρειαστεί η Τουρκία να κάνει πόλεμο με την Ἑλλάδα για να την υποτάξει. Θα την πλημμυρίσει με μουσουλμάνους. Το δράμα είναι ὅτι αυτὸ το σχέδιο υλοποιείται με τη σύμπραξη των ελληνικών κυβερνήσεων.
          Κοντογιώργης Γιώργος, καθηγητὴς Πολιτικῆς Επιστήμης καί πρώην πρύτανης στο Παντειο Πανεπιστήμιο.

        • Eνώ αντιμετωπίζουμε πλέον κανονικούς έποικους και ΟΧΙ «φιλοξενούμενους» έχουμε και τους επαγγελματίες “ανθρωπιστές” !!

    • Εγώ προτιμώ να έχω δίπλα μου πολύ φτωχούς ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε που θεωρούν ότι η βία είναι δικαιολογημένοι – επιβεβλημένοι όταν πρόκειται για γυναίκα – παιδιά – αλλοθρήσκους . Που πιστεύουν ότι ένα κοριτσάκι 10-12 χρόνων πρέπει να παντρευτεί . Αυτούς ονειρεύομαι να έχω δίπλα μου και τα παιδιά μου με αυτούς θέλω να μεγαλώνουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.