Το κατάστημα Smart Repair στην Κοζάνη (Πλατεία Αλώνια) αποκαθιστά οποιαδήποτε βλάβη κινητού, laptop & tablet – Επισκευάζουμε ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και ιατρικά εργαλεία – εξοπλισμό

13 Φεβρουαρίου 2020
19:41
Κανένα σχόλιο

 

Στην εταιρεία Smart Repair αποκαθιστούμε οποιαδήποτε βλάβη του κινητού , laptop και tablet  σας. Συγκεκριμένα εκτελούνται οι ακόλουθες επισκευές:

1. Επισκευή ή αντικατάσταση κάθε μέρους όπως:

  • Οθόνη
  • Μηχανισμός Αφής
  • Μπαταρίας
  • Επαφές τροφοδοσίας – συνδεσιμότητας (usb, thunderbold κ.α)

2. Επισκευή βλάβης λόγω υγρασίας

3. Προηγμένος έλεγχος και επισκευή ηλεκτρονικών μερών όπως:

  • Σύνδεσμοι κυκλωμάτων
  • Μητρική πλακέτα
  • Κάρτα γραφικών

 Στο εργαστήριο της Smart Repair επισκευάζουμε τις περισσότερες μάρκες και μοντέλα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι οικιακές συσκευές για την καθημερινότητα μας και η αλήθεια είναι ότι αυτό γίνεται ιδιαιτέρως αντιληπτό όταν για κάποιο λόγο, παύουν να λειτουργούν σωστά.

Από πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια και πλυντήρια πιάτων, μέχρι ψυγεία, φούρνους μικροκυμάτων και ηλεκτρικές σκούπες, στη Smart Repair σας διαβεβαιώνουμε ότι οτιδήποτε είναι χαλασμένο έχουμε τη γνώση να το κάνουμε να δουλέψει ξανά.

Αρχικά, γίνεται μια προσπάθεια επιδιόρθωσης του πρωτότυπου μηχανισμού που έχει υποστεί τη βλάβη πριν προβούμε σε παραγγελία καινούργιου ανταλλακτικού.

Η εταιρία Smart Repair μπορεί να διαγνώσει το τεχνικό σας πρόβλημα και να παρέχει επαγγελματικές, αξιόπιστες και φθηνές λύσεις στον τομέα των Ιατρικών εργαλείων, του Ιατρικού εξοπλισμού και των Ιατρικών οργάνων.

Εάν είστε γιατροί, ιατρικό εργαστήριο, ιδιωτική κλινική και έχετε προβλήματα με τη λειτουργία των μηχανημάτων σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την εξεύρεση της καταλληλότερης και οικονομικότερης λύσης.

 

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.