5,5 χρόνια μετά θυμήθηκαν να ανακαλέσουν την απαλλοτρίωση

15 Φεβρουαρίου 2020
07:23

Μια σχεδόν ξεχασμένη πια, μετά από κάτι λιγότερο από 5,5 χρόνια, προηγούμενη απόφασή του θυμήθηκε να ανακαλέσει το ΔΣ της ΔΕΗ, πριν από λίγες ημέρες.

Πρόκειται για μια απόφαση που χρονολογείται από το Νοέμβριο του 2014, όταν το ΔΣ της ΔΕΗ είχε αποφασίσει να απαλλοτριωθεί αναγκαστικά, με δαπάνες της επιχείρησης, μια έκταση 447.864,33 τ.μ. στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, και συγκεκριμένα στην κτηματική περιοχή των Δημοτικών Διαμερισμάτων, Προαστείου, Ασβεστόπετρας και Μαυροπηγής, για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του Ορυχείου Μαυροπηγής.

Η απόφαση έμεινε ανεκτέλεστη και με τον καιρό είχε μείνει στα συρτάρια, μέχρι που πριν λίγες ημέρες η ΔΕΗ αποφάσισε να κλείσει την εκκρεμότητα, αποφασίζοντας την ανάκλησή της.

Τα σχεδόν 5,5 χρόνια που μεσολάβησαν δεν τα λες και λίγα, όμως κάλλιο αργά, παρά ποτέ, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.

 

energypress.gr

6 σχόλια

    • Μα της Ποντοκώμης σε ότι έχει να κάνει με τις αγροτικές εκτάσεις ανακαλέστηκε, να δούμε το σκάνδαλο του οικισμού πως θα ξεπεράσουν.

    • Ντροπή σε όλους έχω να πω πρώτον γιατί έχουν βάλει σε ένα τρυπακι τους κατοίκους των χωριών ότι υπάρχει λιγνιτης, ότι πρέπει να πάρουν τα σπίτια κ τα χωράφια μας κ να φύγουμε, ξοδεύτηκαν αλόγιστα χρήματα εκατομμυρίων για δρόμους οι οποίοι τελικά τώρα είναι άχρηστη γιατί έρχονται κ λένε οι μονάδες θα κλείσουν κ οι Δεη είναι καταχρεωμενει, ότι η Ποντοκωμη δν θα σηκωθεί, ότι οι Μαυροπηγη πρέπει να δώσει χρήματα πίσω κκκκκκκκ, κ τέλος έχουμε κ τους καλό θελητες που μας ρίχνουν κ ευθύνες για το χάος που επικρατεί.

  • Μην ανησυχείτε ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ! Θα αναλάβουν οι ΚΑΛΟΧΑΙΡΕΤΕΣ Μιχάλης Σπάθης Γιάννης & Παρασκευή και “δια του εμού του ιδίου θα διευθετηθεί”

  • Δηλαδή και με….λίγα λόγια,θα πρέπει να μιλάμε για την ΔΕΗ,σαν κράτος εν κράτει.
    Οπότε θέλει απαλλοτριώνει και οπότε θέλει αναιρεί. Και αν πεί κάποιος κάτι,η απάντηση είναι “δημόσιο συμφέρον”. Άσχετα εάν οι ιδιοκτήτες της θυσαυρίζουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.