Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής και σε νέα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Κοζάνης

17 Φεβρουαρίου 2020
11:06
Κανένα σχόλιο

 

Μετά τις επιτυχείς ενάρξεις των πρώτων Τμημάτων Μάθησης της Νέας Προγραμματικής Περιόδου του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κοζάνης που λειτουργεί σε συνεργασία του Δήμου Κοζάνης, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενη/ο ότι στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κοζάνης συνεχίζονται οι υποβολές αιτήσεων για τα παρακάτω προγράμματα:

Α/Α

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ

1

Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

25

2

Σύγχρονη οικογένεια

50

3

Σύνδεση σχολείου-οικογένειας

50

4

Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο,

πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ)

25

5

Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων

25

6

Βασικά Γερμανικά (Α1)

50

7

Χρηματοδοτικά προγράμματα που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές

δραστηριότητες

10

8

Αγροτική επιχειρηματικότητα – Marketing αγροτικών προϊόντων

25

9

Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση

25

10

Σύγχρονες Τραπεζικές Συναλλαγές

25

Παράλληλα, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και νέους τίτλους Τμημάτων Μάθησης, στα οποία οι ενδιαφερόμενες/νοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις. Συγκεκριμένα:

Α/Α

ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ

1

Εκπαίδευση Μεταναστών Επίπεδο Α1: Απευθύνεται σε αρχάριους ή

ψευδοαρχάριους (όσες/οι δεν έχουν κατακτήσει όλες τις γλωσσικές

δεξιότητες της ελληνικής γλώσσας)

125

2

Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν

25

3

Αρχιτεκτονική κήπων

25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης:

Τηλ.: 2461023694 & 2461029497

Ταχ. Διεύθυνση: Αργυροκάστρου 13

Email: kdvm@cityofkozani.gov.gr

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης

Τηλ.: 2461028120

Ταχ. Διεύθυνση: Αργυροκάστρου 13

Email: kentrokoinotitas@cityofkozani.gov.gr

Η επιλογή γίνεται βάση σειράς προτεραιότητας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.